Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

New in: essence&Margarita

Sveeeikučiai! 
Taigi, vieną trečiadienio popietę vaikščiojau su mamyte po parduotuves, neieškojom kažko konkretaus, tiesiog pasivaikščiot ir apžiūrėt. Bet, žinoma bent be minimalių pirkinukų neapsieita :)
Hi!
So one Wednesday afternoon, walking to the shops with Mom, We wanted to just walk around and examined. But of course as no minimum purchase?
Užsukus į "Eurokos" radau "Essence" firmos nagų laką - auksinius blizgučius. Jau ankščiau ieškojau, tokio lako, bet deja nelaimingai (galbūt per mažai ieškojau), bet kaip man įprasta, visada daiktus kurių reikia randu nusipirkti, laimiu ar net gaunu dovanų. Taip ir šįkart jį pamačiau, o dar ir kaina jo juokinga buvo, kad būtų gaila nenusipirkt.
Stop by the "Eurokos" I found the "essence" of the company nail polish - gold glitter. Have already started looking for a polish, but unfortunately unfortunate (perhaps too little looking), but as usual I always items that need to find my purchase, I win, or even get gifts. Yes, and this time I saw it, but still the price was ridiculously low, that would be a pity not buy.
O lūpų balzamus aš myliu. Kadangi baigiau iš seniau turėtą "Avono" vazeliną, teko ieškotis naujo. Po poros dienų pajutau, kad lūpos vazelino jau prašyte prašosi. Tai gi, kadangi savaitgalį buvau namuose, o tėvai važiavo į miestą, mamai užsiminiau, kad vazelinas baigėsi ir ką jūs manot?
And I love the lip balms. Since I graduated from the past possessed Avon lip balm, I have to look for new. After a couple of days I felt that Vaseline lip has to be immortalized. It would, as the weekend I was at home, while the parents went to the city, I just told my mom that vaseline over and what do you think?
Štai jau tą pačią dieną turėjau naująjį "Margaritos" apsauginį lūpų pieštuką su šaltalankių aliejumi. Labai džiaugiuosi, kad būtent šį nupirko mama. Kvapas - mmm, be galo man patinka. O ir dėl lūpų drėkinimo nesiskundžiu, tikrai padėjo. Tai šitokie minimalūs pirkinukai. Žinoma, kaip ir dažniausiai užsukome į laaabai jaukią ir man mielą Saldžių majų krautuvėlę - tos ryškios spalvos interjere, įvairūs spalvoti saldainiukai ir guminukai... Įsigijome guminukų arbūzų skiltelių - skanu!! :)
That's the same day I had a new "Margarita" protective lip pencil with sea buckthorn oil. I am very glad that it was bought by the mother. Smell - mmm, I love endlessly. Oh and on the lips of irrigation not complaining, really helped. It is in this way will the minimum purchase. Of course, as in most cases we will visit in a very cozy and I love the Mayan sweet shop - the brightly colored interior, different colored sweets and Gum ... Gummy sweets bought watermelon slices - delicious! :)
 Negalėjau ir Jums neparodyti, namuose pražydusio štai tokio grožio. Šią gėlytę dovanojau savo mylimiausiai močiutei per jos gimimo dieną, turbūt prieš metus, ar net prieš pora. Graži, tiesa? :)
I could not show and you will, at home, that's the beauty of bloom. This beautiful flower I give my beloved grandmother during her birth date, probably a year ago or even a couple. Beautiful, right? :)
By Eglė :)

Komentarai

  1. "Margaritos" produktai visi geri. Manau, kad nenusivilsi. Na, o jei ne paslaptis kiek už tą nagų laką sumokėjai? Seniai jau tokio ieškojau, o jei dar kokia nuolaida tai lėksiu ir aš. Be to ar tie auksiniai blizgučiai didesni nei paprasti smėlio smilties dydžio? ? :)

    http://allineedishoney.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, Rugile,
      Na man teko bandyti Margaritos sampuna, tai nezinau, man nepatiko isvis, plaukus labai ispute, turbut man jis tiesiog netiko, juk ne visi produktai tinka :)
      O lakas, nezinau ar akcijinis, butent sie lakai buvo padeti kitur (ne prie essence produkcijos).
      Va cia manau gan gerai matosi buteliuke kokie blizguciai grazus! :)
      http://farm8.staticflickr.com/7143/6628719047_2a1687972e_b.jpg

      Panaikinti
  2. labai puikus balzamas, bet man kasdienai jis netinka, nes per daug gydomas tarsi yra :} o lakas labai patiko:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Istikruju verti demesio produktai :) Bei dekoju uz nuomone! :)

      Panaikinti
  3. Balzamas iš tiesų puikus,man taip pat jį nupirko mama :D Net nesitikėjau tokio gero rezultato,nes šaltalankiai man smirdėjo,bet šis lūpų balzamas yra tikras stebuklas. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Malonus sutapimas :D O as kazkaip nelabai zinojau, to saltalankiu kvapo, kazkodel man jis asociuodavosi su aniziais, kuriu kvapo tiesiog neapkenciu, tad ir mane jis maloniai nustebino ne tik kvapu, bet ir drekinimu :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.