Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

2013-01-13 Sekmadienio pamąstymai

Sveikučiai!
Ar nesušalot? Nes aš būdama mokykloje, beveik visada jaučiu šaltį, o namuose ypatingai rytais nesinori net nosies iškišt iš šiltos lovos :)
Kaip praleidot atostogas? Aš iš tiesų nieko ypatingo nenuveikiau, žinoma, šventės, artimieji, draugai - bet manau, dauguma taip švenčia šventes. Tiesa atšvenčiau ir savo gimtadienį, o dabar kai atostogos jau pamirštos, reikia įsivažiuoti vėl į kasdienybę, susikaupti mokslams. 
Ištikrųju noriu pasidžiaugti, kad pradėjau daugiau laiko skirti mokymuisi, ruoštis įvairiems darbams, galbūt tai yra buvusių atostogų ir poilsio įtaka, žinoma, aš labai džiaugiuosi, ir net gi truputį didžiuojuosi savimi :)

***                                                               Hi!
Do not freeze? Because when I'm staying in school, almost always feel cold, especially in the morning at home and do not want to even put his nose out of the warm bed :)
Do you like holidays? I'm actually not doing anything specific, of course, holidays, family, friends - but I think the majority is celebrating the holidays. By the way I celebrated my birthday, and now the holidays have already forgotten, should put themselves back into the routine and concentrate on studies.
I really glad that I started to spend more time learning and preparing for various tasks, perhaps it is past holidays and influence, of course, I am very happy, and even do a little bit proud of myself :)

Visada stengiuosi pasiekti aukščiausia lygį, pagaliau džiaugiuosi, kad pradėjau ne tik svajoti ir to noreti, bet ir daryti. Man tai yra labai svarbus prioritetas gyvenime. Visi norime pasiekti daug (bent jau aš noriu, tad manau ir Jūs), bet dažnai mes tik norime ir nieko nedarome. Pasakykit sau - Laikas veikti, laikas pradėti viską keisti, viską pradėti daryti savo labui, dėl savęs. Dažnai žmonėms padeda motyvacija, man manau padėjo tai, kad po atostogų gavau kelis aukščiausius (10) įvertinimus, žinau, kad to nusipelniau ir tai uždirbau pati, niekas kitas. Juk taip smagu, žinoti, kad išnaudojau visas galimybes ir mano darbas buvo įvertintas. Labai svarbu žinios, niekas be jų neapsėjo, tad mokykimės dėl savęs ir savo ateities :)
***
I always try to reach the highest level, finally glad that I started to not only dream and want it, but do it. For me, this is a very important priority in life. All we want to achieve a lot (at least I would think so, and you), but often we just want and do nothing. Tell yourself - time to act, time to start changing everything, everything started to make its own sake, for myself. Often the motivation for people to help, I think it helped that after the holidays I got a few with the highest (10) assessments, I know that I deserve it and it's earned itself, nothing else. It's so nice to know that you have used all the options, and my work has been appreciated. It is very important knowledge, no one went by without them, so let us learn for yourself and your future :)
Visi galime tureti tai ko norime, ko trokštame ir ko siekiame. Niekas nesustabdys žmogaus, kuriam nerūpi aplinkinių nuomonė, kuris moka kovoti už save, savo ateitį ir savo vidinę ramybę. Juk žmogus sutvertas, kad kiekvienas galėtume įveikti gyvenimo metamus iššūkius. Bet juk dauguma, bijo, o ką pagalvos aplinkiniai, kaip jie sureaguos, bet juk nesvarbu ką galvoja, negalvokime ką pamanys kiti, juk žmogus kuris kažko siekia savo labui, nemanau, kad kiekvieną kartą galvoja ką pagalvos kiti. Jam tai tiesiog nerūpi, jam nesvarbu, jis rūpinasi savimi ir savo artimaisiais.
Gyvenkime dėl savęs, dėl artimųjų, dėl savo ateities, o ne dėl to ką pamanys ar pagalvos kiti. Juk nenugyvensime gyvenimo už kitą žmogų, kiekvienas gyvename gyvenimą ir susikuriame jį tokį kokį norime!
***

All we can have what we want, what we desire and what you want. Nothing will stop a person who does not care Attitudes to pay to fight for themselves, their future and their own inner peace. After all, He made man that anyone can overcome life's challenges. But the majority are afraid of, and what people around think, how they react, but after all, it does not matter what they think, do not think you will think others, after all, a man who seeks something for its own sake, I do not think that every time you think of others. He just do not care, it does not matter to him, he takes care of themselves and their loved ones.
Let's live for ourselves, for loved ones, for your future, not because of what others will think. After all, every living your life, not the other person. Every living lives and how we create it as we want!
Beje, labai patiko šie Walt Disney žodžiai "All dreams can come true... if we have the courage to pursue them", juk iš tiesų visos mūsų svajonės gali išsipildyti, jei tik turime drąsos jų siekti ❤
***
By the way, really enjoyed these words of Walt Disney "All dreams can come true ... if we have the courage to Pursue them, after all, all of our dreams can come true, if we have the courage to pursue them ❤

Eglė ❤ 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.