Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ Review: Trevarno organic universalaus naudojimo balzamas.

Nors savo vakarine veido priežiūros rutina dalinausi visai neseniai, dar Sausio pradžioje, vienas produktas jau pakeitė kitą. Pagaliau pabaigusi savo lietuvišką ''Nida'' kremą, pradėjau testuoti organišką balzamą  ''Trevarno'' Sunset Salve. Internete tikrai sutiksime ne vieną merginą, giriančią šio gamintojo kremus, tad ir pačiai įdomu sužinoti, ar šis produktas vertas tiek liaupsių?



Aprašymas:

Tai universalaus naudojimo balzamas, pasižymintis ypatingu odos maitinimu, jauninimu bei sausos odos gydymu. Jis suteikia odai minkštumo, lygumo. Balzamas praturtintas nepaprastai gardaus kvapo organiškais kvapiosios kanangos ir saldžiųjų apelsinų eteriniais aliejais.
Naudojimas:
Naudojant intesyviam odos sausumo gydymui: nedidelį kiekį kremo sušildykite tarp pirštų ir švelniai įmasažuokite į veido bei kaklo odą. Naudokite vakare prieš miegą.Naudojant kaip veido kaukę: balzamą galima naudoti kaip veido kaukę kartą per savaitę. Nedidelį kiekį balzamo sušildykite tarp pirštų ir švelniai įmasažuokite į veido bei kaklo odą. Palaikykite 15 minučių ir nuvalykite šiltu vandeniu suvilgytu švelniu veido rankšluosčiu.Naudojant kaip papildomą odos priežiūros priemonę: patariama šį balzamą naudoti vieną ar du kartus per savaitę po veido valymo. Jei Jūsų oda itin sausa - naudokite pagal poreikį.


Mano nuomonė:
Taigi šį universalaus naudojimo balzamąs, kuriame randame 8 naudingai odai ingredientus, naudoju tik vakare. Jį naudoju iš karto po serumų. Balzamas yra lyg sukietėjęs, tad prieš tepant, šis ant pirštų sušyla ir pasidaro skystesnės konsistencijos. Kadangi, kaip matome, sudėtyje yra net keli aliejai, jie palieka veido odą blizgią, riebią, tad net ryte atsikėlus oda blizga ir jaučiasi pamaitinta.
Man šis produktais patinka, ne tik dėl sudėties, kurioje nerasime jokių žalingų ar nenaudingų odai priemaišų, taip pat, dėl rezultato, nes per naktį oda jaučiasi tikrai pamaitinta. Na, o tolimesniame testavime, tikiuosi, kad pamatysiu ir rezultatų, kuriuos žada sudėtinės dalys.
Iš tikrųjų, pati asmeniškai, labai vertinu natūralius produktus, tiek plaukams, tiek odai.

Ar rekomenduočiau? Taip, nes man patinka poveikis, kai ryte atsikėlus oda yra minkšta, sudrėkinta ir spindi. Bei žinau, kad naudodama šį balzamą, nedarau jokios žalos savo odai.



Sudėtis:
Simmondsia Chinensis - Simondsijų aliejus - Pasižymi priešuždegiminiu poveikiu  (jis padeda esant odos infekcijoms), lėtina odos senėjimo procesus ir nuramina sudirgusią odą. Gydo aknę - naudojant simondsijų aliejaus kaukę 3 kartus per savaitę, jūs galite efektyviai gydyti spuogus ir kitus veido odos pažedimus. Drėkina odą Mažina raukšlių žymes ir neleidžia susidaryti naujoms. Mažina randus. Pasižymi priešgrybeliniu poveikiu.
Sesamum Indicum Daucus CarotaOrganiškas sezamo aliejus yra išsiskiriantis tuo, kad ypač gerai minkština odą ir suteikia jai elastingumo. Be to, šis aliejus yra puikus antioksidantų šaltinis, padedantis atgaivinti odą ir neutralizuoti laisvuosius radikalus, sendinančius odą. Sezamų aliejus labai gerai maitina ir drėkina odą, padeda sumažinti raukšleles, nekimšdamas porų. Dėl turimų antibakterinių savybių, šis aliejus nepriekaištingas spuogų ir dėmių gydymui.
Olea Europea Matricaria RecutitaCamomile Mascerated into Olive Oil - Ramunėlės labiausiai garsėja dėl savo raminančių savybių. Vėsinančios, malonios net ir labiausiai sudirgintai odai, ramunėlės visada sugrąžins ramybę. Jos yra labai geras pasirinkimas esant dirglumui, nerimui.Triticum Vulgare Kviečių gemalų aliejus yra natūralus odos tonikas ir vitamino E bei antioksidantų šaltinis. Šis aliejus ypač naudingas odai, kenčiančiai nuo priešlaikinio senėjimo, raukšlių ir odos tonuso netekimo. Jis ypač drėkina sausą odą, kovoja su strijomis.Cera Alba - Bičių vaškas - mažina raukšles, apsaugo, pašalina uždegimą, minkština ir drėkina odą.Theobroma Cacao - Tikrojo kakavmedžio ekstraktas - Gydo žaizdas, pasižymi tonizuojamuoju poveikiu, padeda gydyti odos nudegimus. Mažina odos bėrimą, efektyviai kovoja su mimikos raukšlelėmis, drėkina ir maitina odą. Užkerta kelią strijų atsiradimui.
Citrus Dulcis Essential Oil - Apelsinų eterinis aliejus - gerai valo odą, šviesina pigmentines dėmes, skatina ląstelių atsinaujinimą, gerina veido spalvą. 
Cananga Odorata Essential Oil universali odos priežiūros priemonė, veiksmingai padeda ir riebiai, ir sausai odai. Palankiai veikia dirglią ir pažeistą odą, ją ramina, šalina aknę, gydo problemines vietas. 


Buteliuke randame net 60ml. Kaina berods apie 7 eur. Produktą galima įsigyti dimelo.lt 
Dėkoju, kad skaitote ir domitės,
Gražios dienos!

Eglė.♡

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Dabartinė plaukų priežiūros rutina

Pastaruosius kelis mėnesius, savo plaukų būkle pradėjau rūpintis dar labiau. Juk kas nenori turėti sveikų plaukų? Manieji visada buvo ir yra linkę sausėti (ypatingai plaukų galiukai) ir išsišakoti. Plaunu juos kas 3 dienas. Retsykiais naudoju sausą plaukų šampūną. Geriu plaukams, nagams ir odai subalansuotus vitaminus, žuvų taukus, taip pat stengiuosi suvartoti bent po 1 litrą vandens per dieną. Stengiuosi valgyti daugiau vaisių, daržovių, riešutų, sveikesnio maisto. Nevalgau daug padažų, saldumynų. Žinoma, mėgstu valgyti ir saldumynų ir traškučių ar dar kokio nesveiko maisto, tiesiog manau, kad svarbu palaikyti balansą, tarp sveiko ir nesveiko maisto :) Šiandien pasidalinsiu priemonėmis, kurias naudoju plaukams puoselėti ir prižiūrėti. Bent kas antrą plaukų trinkimą, naudoju kaukes plaukams. Kaukes su natūraliais aliejais, kuriomis mėgstu išsitepti plaukus, orientuodamasi į plaukų galus, susipinu į kasą ir palieku per naktį. Kartais prieš plovimą išsitepu ir palaikau porą vala