Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ Nepriekaištingi nagai 7 dienas - ar tai įmanoma?


Šiandien dalinuosi tikrai įdomiu įrašu, pagrindiniai šio įrašo kaltininkai (Nagų lakų sistema CND) žada nepriekaištingais nagais džiuginti net visą savaitę!
Įdomu? Kviečiu skaityti toliau :)



Šią sistemą sudaro 2 nagų lakai - CND Vinylux top coat - viršutinis nagų lako sluoksnis ir CND Vinylux nagų lakas. Nagų laką galite išsirinkti iš daugybės spalvų, aš pasirinkau spalvą Unlocked iš naujosios jų NUDE kolekcijos. Ši spalva iš tikrųjų labai graži ir labai mano skonio. Tokias spalvas labai mėgstu, nes jos tinka kasdienai, neįpareigoja ir atrodo neiššaukiančiai. Žinoma, kartais nuotaika prašyte prašosi ryškios spalvos, bet dažniausiai vyrauja nude spalvos.


Lako aplikavimas nesudėtingas ir lengvai valdomas, kadangi teptukai pakankamai ploni.
Pilnai spalvai išgauti (būtent šiai) reikia 2 sluoksnių. Lakas greitai džiūsta, tad visas procesas ilgai neužtrunka.
Weekly Top Coat - žada suteikti 7 dienų apsaugą nagams ir taip išlaikyti nepriekaištingą manikiūrą.
Tai užbaigiamasis ir užtvirtinamasis bespalvis lako sluoksnis, kuris lyg skydas apsaugo nuo subraižymų, įdubimų, padeda išlaikyti spalvos intensyvumą bei spindesį.
Atrodo puikus sprendimas ar alternatyva geliniam lakavimui?

(nuotraukoje matote kaip atrodo nagučiai po 4 dienų)

Mano nuomonė:


Naudodama šią sistemą, mano nagų manikiūras išsilaikė apie 5 dienas, visgi vėliau nuo kasdieninių ir buitinių darbų, nagai jau neatrodė nepriekaištingi. Vietomis galėjau matyti savo natūralius nagus.
Bet šios priemonės, anaiptol, manęs nenuvylė.
Patiko lako spalva, patogus aplikavimas ir greitas džiuvimas. Na, o užbaigiamasis lakas suteikė blizgesio ir apsaugojo nagus. Nors ir kiekvieną dieną atlikau namų ruošos darbus (indus plaunu be pirštinių), mano manikiūras nepriekaištingas išsilaikė 5 dienas. O jeigu būčiau naudojusi pirštines, plaunant indus, gal visgi būčiau rezultatu džiūgavusi ir 7 dienas?
Ar rekomenduočiau? Taip, ypač merginoms, kurioms įprasti nagų lakai tvarkingai ant nagų išsilaiko vos pora dienų, manau, kad tai būtų puikus sprendimo būdas.
Arba tiesiog norite beveik savaitei pamiršti apie manikiūrą, tai gali būti raktas į sėkmę.


Kiekviename buteliuke rasite 15 ml. Kaina apie 10 eur.
Įsigyti galite https://vitrinapro.lt/ parduotuvėse.

Dėkoju, kad skaitote ir domitės,
 Saulėto savaitgalio!
Eglė.♡

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Dabartinė plaukų priežiūros rutina

Pastaruosius kelis mėnesius, savo plaukų būkle pradėjau rūpintis dar labiau. Juk kas nenori turėti sveikų plaukų? Manieji visada buvo ir yra linkę sausėti (ypatingai plaukų galiukai) ir išsišakoti. Plaunu juos kas 3 dienas. Retsykiais naudoju sausą plaukų šampūną. Geriu plaukams, nagams ir odai subalansuotus vitaminus, žuvų taukus, taip pat stengiuosi suvartoti bent po 1 litrą vandens per dieną. Stengiuosi valgyti daugiau vaisių, daržovių, riešutų, sveikesnio maisto. Nevalgau daug padažų, saldumynų. Žinoma, mėgstu valgyti ir saldumynų ir traškučių ar dar kokio nesveiko maisto, tiesiog manau, kad svarbu palaikyti balansą, tarp sveiko ir nesveiko maisto :) Šiandien pasidalinsiu priemonėmis, kurias naudoju plaukams puoselėti ir prižiūrėti. Bent kas antrą plaukų trinkimą, naudoju kaukes plaukams. Kaukes su natūraliais aliejais, kuriomis mėgstu išsitepti plaukus, orientuodamasi į plaukų galus, susipinu į kasą ir palieku per naktį. Kartais prieš plovimą išsitepu ir palaikau porą vala