Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ Garnier Fructis "Thick&Gorgeous" plaukų priežiūros linijos apžvalga + šukuosenos idėja

Per atostogų įspūdžius, dienas praleistas prie jūros ir praktiškai nebuvimą namuose, tik dabar turiu laiko peržvelgti visą Garnier Fructis "Thick&Gorgeous" liniją. Nors patį siuntinį jau gavau gal net prieš 3 savaites, tad ačiū už galimybę išbandyti produktus ir pasidalinti savo nuomone!


Visa "Thick&Gargeous" linija, kurią sudaro: stiprinamasis plaukų šampūnas ir kondicionierius, stiprinamoji plaukų kaukė, nenuplaunamas nuo karščio apsaugantis plaukų kremas, serumas storinantis plaukų galiukus, purškiamoji plaukų pudra.


Šampūnas ir kondicionierius, stiprinantis ir akivaizdžiai didinantis plaukų apimtį ir storinantis plauką.
Asmeniškai, mano plaukus šampūnas šiek tiek sausina, bet kondicionierius drėkina plauką, tad rezultatas nenuvilia. Šampūnas lengvai putoja, tad lengva ir patogu naudoti. Kondicionierius plauką sušvelnina, pamaitina. 


Taip pat negaliu nepaminėti, kad visa linija pasižymi laaabai maloniu kvapu.
Stiprinamoji plaukų kaukė, suteikianti švelnumo ir storinanti plaukus. Iš tikrųjų švelnina plaukus bei maitina juos.


Nenuplaunamas nuo karščio apsaugantis plaukų kremas. Nors pati retai naudoju plaukų džiovintuvą ar žnyples, bet kartais juk norisi pakeisti šukuoseną ar per šventes atrodyti kiek kitaip. O apsauga plaukams, manau, kad dar niekam nepakenkė ir tos, kurios myli ir rūpinasi savo plaukais, džiaugsis šiuo produktu. Kiekio reikia nedidelio, tad produkto užteks tikrai ilgam. Akivaizdžių rezultatų nesuteikia, bet juk jo paskirtis ir yra - apsaugoti :)


Plaukų galiukus storinantis serumas. Vėl gi, nerealus kvapas! Maitina plaukų galiukus ir žada suteikti jiems storumo. Teigiama, kad galima naudoti nuo šaknų iki galiukų, bet pati niekada nenaudoju serumų, aliejukų ant plaukų šaknų, tad ir šį naudoju tik galiukams.


Ir iš visos linijos produktų mano širdį pavergė ši - apimties suteikianti purškiamoji plaukų pudra.
Puikiai tinka tiek suteikti apimtį, bet taip pat atgaivinti plaukus, kai plaukai ties šaknimis truputi pradeda riebaluotis. Pudra bespalvė, tad ant mano natūralių, rudų plaukų nepalieka nieko. Taip pat pudra tinka užfiksuoti plaukus ar šukuosena, nors itin dideles fiksacijos neturi, kas man patinka. Tad plaukai nebūna sulipę. Iš tikrųjų jeigu turėčiau rekomenduoti vieną produktą iš visos linijos - siūlyčiau šį, tikrai vertas dėmesio! :)

Štai kaip atrodo mano plaukai, po plovimo su šia linija, na, manau, kad apimties tikrai pakanka :)


Taip pat pateikiu lengvos šukuosenos idėją, kurią labai paprasta pasidaryti, bet kai tiesiog palaidi plaukai atsibosta ar norisi šiek tiek juos atitraukti nuo veido - tai puiki išeitis!


Jeigu norite dar didesnės apimties, siūlau plaukus džiovinti nuleidus galvą žemyn, taip įgausite dar daugiau apimties. 
Supyniau dvi kasytes - vieną iš vienos pusės, kitą iš kitos, užtvirtinau jas elastinėmis peršviečiamomis gumytėmis.
Viena kasytę apjuosiau ir pritvirtinau, o kitą kasyte dėjau ant pirmosios ir jos galą paslėpiau po pirmają, pritvirtinau. Viską papurškiau purškiamąja pudra. Vuolia!


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.