Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ NEW IN: Hair&Face&Body Care

Sveikučiai!! 
Taigi šiandien dalinuosi savo naujais pirkinukais, kurių yra dar daugiau, bet tikiuosi, kad greitu metu galėsiu jums parodyti bent didžiąją dalį jų! :)

*


HIMALAYA HERBALS Purifying neem face wash 200ml.
Pasibaigus manąjam Under twenty prausikliui, nusprendžiau išbandyti kažką naujo, šį kartą pasirinkau - Himalaya Herbals valantį veido prausiklį su nimbamedžiu. Kadangi tikrai neturiu tobulos veido odos, o netgi probleminę veido odą, nusprendžiau nusipirkti veido prausiklį ne iš kosmetikos parduotuvės, bet vaistinės.
Na, o apie prausiklį - drįsčiau teigti, kad gan švelnus, manau, kad turėtų tikti jautrią odą turinčioms merginoms. Iš tikrųjų nieko blogo negaliu pasakyti būtent apie šį prausiklį, jis savo darba atlieka, o jam priekaištų kol kas neturiu.

L'OREAL Elvital Total Repair Extreme hair mask 20ml
Dar viena plaukų kaukė ir, manau, kad tikrai nepaskutinė. Mano plaukučiams patinka šis dalykėlis, jie tampa švelnesni ir, tikiuosi, kad bent kiek daugiau lieka pamaitinti. Kas dar nebandėte šios plaukų kaukės, siūlau išbandyti, galbūt ir jūsų plaukučiai pamils šį gėrį!


L'OREAL Extraordinary oil 100ml
Dar vienas L'oreal produktas plaukučiams. Būtent šį aliejuką įsigyjau, prieš tai išbandžiusi jo mėginuką, kuris paliko įspūdį. Aliejukas malonaus kvapo, puikios tekstūros, skalsus, puikiai atliekantis savo darbą - kol kas jokių blogų atsiliepimų neturiu apie šį produktą. Mano plaukai mėgaujasi šiuo produktu.


BODY FARM Brown Sugar Body milk 250ml.
Prisipažinsiu šis produktas mane suviliojo savo kvapu ir būtent dėl to buvo įsigytas, o dar ir Maximos akcija..  Taigi kvapas tiesiog amazing, labai labai skaniai kvepia ruduoju cukrumi. Konsistensija taip pat nebloga, greitai susigeria, nepalieka lipnumo jausmo, bet ir nėra super drėkinantis produktas, ko kartais man norisi. Manyčiau, kad už tokią kainą produktas yra vertas dėmesio.

Saulėto savaitgalio, mielieji!

Komentarai

  1. Tikrai malonus prausiklis, švelnus, puikiai šalina nešvarumus. Tik jį galima įsigyti ir kosmetikos parduotuvėse, ne tik vaistinėje :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.