Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

New in (Part 1): L'oreal & Under twenty

Labutis!
Turbut pastebejot (o gal ir ne), kad su jumis pasisveikinau netradiciskai... Nors as siandien ne apie tai.
Visu pirma noreciau savo brangiu skaitytoju paprasyti, kad atsakytumete i apklausa esancia desineje puseje. Tiesiog darydama irasus ateityje, turesiu omenyje apie ka jus noretumet irasu. Juk rasau ne tik sau, bet ir Jums! Tad labai buciau dekinga, jei kiekvienas is Jusu perskaites ar bent akimis permetes si irasa, atsakytu i mano pateikta apklausa, dar karta paminesiu, kad ji yra desineje puseje.
Hi!
Probably noticed (or maybe not) that you say hello untraditional ... While I am today is not about that.
First of all i want to ask my dear readers to answer the poll on the right hand side. Just making an entry in the future, keep in mind about what you would like the record. After all, I am writing not only for myself but also for you! So really I should be grateful if each of you will read, or at least the eyes slung this record, the answer my poll, again noting that it is right.


OooOo dabar NEW IN (Part 1): 


Tai gi pirmasis mano pirkinys buvo momentinio poveikio plauku kauke is L'oreal Elvital.
It did my first purchase was instantaneous effect is hair mask Loreal Elvital.



Is tikruju poveikis yra momentinis. Man efektas buvo panasus, i Macadamia kondicionieriaus, bet stipresnis. Naudojau ja taip: Issiploviau plaukus, taip kaip visada, ir issitepiau kauke ant plauku, palaikiau
keleta minuciu, nuskalavau vandeniu. Plaukai tapo svelnesni, taip pat tikiuosi, kad plaukai buvo pamaitinti ir sudrekinti :) butent sios tuteles man uzteko 2 kartams :)
Ateityje dar tikrai ne karta isigysiu tokio tipo kaukes, dar noreciau isbandyti is Schwarzkopf Gliss kur kaukes plaukams. Kas nebandet, siulau - isbandykit ;)


In fact, the effect is instantaneous. I had a similar effect, i Macadamia conditioner, but stronger. I used it as follows: washed hair, just like always, and smudge the mask on the hair, I supported
several minutes, and rinsed in water. The hair became softer as well as the hope that the hair has been fed and hydrated :) It is these quill It took me 2 times :)
In the future, does not necessarily immediately purchase this type of mask, still would like to try is Schwarzkopf Gliss Kur to mask hair. Who did not try, I suggest - try ;)



Antrasis mano pirkinukas is Under twenty - Valomoji, trukumus salinanti zele veidui prausti ANTI!ACNE. Ja naudoju kasdieniniam veido prausimui. 
My second purchase is Under Twenty - Purifying, eliminating failures gel face wash ANTI!ACNE. It is used daily face washing.
Is tikruju kazkokio stebuklo nera, nes stebuklu nebuna (o gal vis gi?). Manau, kad tiesiog yra pravartu, o gal net butina, naudoti tokio tipo prausiklius, norint priziureti oda, juk jis tiek padeda isvalyti poras, pasalinti nesvarumus nuo odos, ja dezinfekuoti ir t.t. Buteliuke yra 200ml produkto. Nedirgina akiu, sakyciau yra gana svelni, maloni naudojimui. 
In fact, some kind of miracle is not because there are no miracles (and maybe still do?). I think that's just a good idea, and perhaps even necessary, to use this type of cleanser to care for your skin, because it both helps clean pores, remove dirt from the skin, it is disinfected, etc. Each bottle contains 200ml of product. Not irritating to the eyes, I would say is fairly gentle, enjoyable use.
Zinoma, as ir toliau naudoju savo Garnier Pure MatBrusher veido sveitikli, tik nekasdienai, o mazdaug pora kartu per savaite. Daugiau apie kasdienine veido prieziura, Garnier veido sveitikli siame mano irase,   jei norit perziureti ji spauskit --> Cia.
Of course, I will continue using my Garnier Pure facial scrubs MatBrusher only non-routine, and about a couple of times a week. More about the daily facial care, Garnier facial scrub this my entry if you want to view it click --> Here.
 
Noriu nudziuginti, kad irasu NEW IN, bus dar ne viena dalis ir tikiuosi greitu metu, kadangi pirkiniu Jums parodyti dar tikrai turiu.
Visada laukiu Jusu komentaruose. Tai ka, iki susitikimo!
Turiningo penktadienio! 
Buckiss, Egle!


I want to cheer that record NEW IN is not a single part, and I hope soon, because I still have to show my purchases.
I hope to enjoy the record, always looking forward to your comment. This is what, to a meeting!
Funny Friday!
Kisss, Egle!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Inovacija: GERA KARMA™ purškiamas magnio aliejus

Turbūt dauguma iš mūsų žinome, kad bet kokių vitaminų trūkumas mūsų organizme, gali neigiamai įtakoti gyvybines funkcijas ar organų veiklą. Šiandienos pasaulyje su magnio trūkumu susiduria daugiau nei 80% suaugusiųjų. Būtent magnio trūkumas gali sutrikdyti daugelio organizmo sistemų veiklą ir, žinoma, taip neigiamai įtakoti gyvenimo kokybę . Magnis ypatingai svarbus širdies, kraujagyslių, kaulinio skeleto, raumenų ir nervų sistemos veiklai. Kartas nuo karto raumenis sutraukia mėšlungis? O gal atsirado bendras silpnumas, nerimas, galvos skausmai, prasta koordinacija, suprastėjo miegas, pablogėjo nuotaika ar sutriko širdies ritmas? Taip organizmas gali perspėti apie magnio stoką organizme. Tokiu atveju rekomenduočiau kuo greičiau pasidaryti tyrimus ir ieškoti priežasčių - viena iš jų gali būti ir magnio trūkumas. Jeigu jau taip nutiko, kad jūs su maistu negaunate pakankamai magnio, o organizmas negali pats pasigaminti jo ar jo junginių - privalote vartoti mikroelementą