Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

A little bit of my life ❤

Sveikučiai!
Visų pirma džiaugiuosi atostogomis, taip gera atsigulti į lovą ir žinoti, kad nereikės rytoj anksti keltis - galėsiu miegot kiek tik norėsiu. Šį dalyką aš žinoma išnaudoju, atsikeliu dažniausiai 9 ar puse 10. Žinoma, gerai ir tai, kad galiu savęs ir vakarais nebekontroliuoti, iki šiol stengdavausi vėliausiai nueiti miegoti 23 val. Nes žinau, kad kitaip bus be galo sunku keltis ryte. O dabar - atostogų metu, nueinu miegoti ir 24 val, kartais net ir 1 val. nakties. 
Vakar atsikėliau berods 10 valanda, žinoma nuėjau nusiprausti, apsirengiau, susišukavau - na žodžiu visas rytines procedūras :) Tada papusryčiavau, pažiūrėjau truputį TV ir su mama išsiruošėme į miestą. Nuvažiavome iki prekybos centro ir apsipirkome. Kita mūsų stotelė buvo pasisvečiuoti pas tetą. Pakalbėjome, išgėrėme karštos kavos ir arbatos, bei pasmaguriavome džiovintais vaisiais. Ten praleidome gal geroka valandą. Pagaliau grįžome namo. Paskui nieko ypatingo nenuveikiau, tiesiog tinkamiausias apibūdinimas būtų džiaugiausi atostogomis ir ilsėjausi. Žiūrėjau TV, buvau prie kompiuterio, ėjau su savo šuniuku pasivaikščioti. Vakare dar paskambino draugė, su ja gal pusvalandi linksmai pasišnekučiavome :) Diena prabėgo gan greitai - visada taip būna, kai atostogos, nors ir šiaip, kai nebūna atostogų viskas prabėga gan greit :)
Šiandien atsikėliau tokiu pat metu. Nesinorėjo lipti iš lovos, juk taip gera, kai saulytė šviečia, o lovoje šilta ir gera :) Bet visgi išsiropščiau iš lovos ir nuėjau žiūrėti TV. O va dabar nutariau užsukti į savo blog'ą ir papasakoti jums, ką nuveikiau :) Vakare sulauksiu svečių - atvažiuos mano krikštotėvelis su dukra. Tai lyg tradicija artėjant mano gimtadieniui (kuris jau bus už kelių dienų) ar jam atėjus - niekada manęs nepamiršta pasveikinti krikštotėvai. Iš ties tuo labai džiaugiuosi, nes taip parodomas dėmesys ir, kad jiems esu svarbi. Labai džiaugiuosi savo krikštotėvais - jie labai geri žmonės :) Taigi nusimato linksmas ir smagus pasisėdėjimas vakare. 
Keletas nuotraukėlių iš mano pastarųjų dienų gyvenimo :)

Prazydusi mazyte orchideja :)

Musu eglutes fragmentas :)


Labai myliu kaspinus. Raudonasis kaspinelis ant girliandos :P

Mano nude naguciai :)

Mano drauge, kurios tiesiog negalejau nenufotografuoti.
Tai tiek si karta :)
Kalėdinė Eglė :*

Don't understand Lithuanian? So at the top right is the Google translator, which all of my entries will be translated into your language and be able to understand everything :)

Komentarai

  1. Fainuolis kaciukas!
    As irgi turiu augintini namuose, tai niekada neatsispiriu ji nufotografuoti;D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui ;> As turiu ir ne viena augintini, tai tik fotografuok :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.