Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ Aptariame: Kur įsigyti drabužius internete?

Turbūt kaip ir kiekviena moteris (aš taip pat ne išimtis), turime begalę rūbų, bet apsivilkti beveik visada nėra ką. Tad paskutiniu metu stengiuosi savo garderobą išskaidyti į nešiojamus ir nenešiojamus rūbus ir pastarųjų atsikratyti. Kad galėčiau ne tokia skaudančia širdimi įleisti naujus apdarus į savo spintą ir nereikėtų pergyventi, kad jau niekas ten nebetelpa :)
Šiuo metu vyksta nemažai rūbų išpardavimų, bet kantrybės juose tikrai prireiks. Rasti kažką vertingo ir gražaus už nedidelę kainą tikrai įmanoma, bet prireiks kantrybės ieškoti. Žinoma, visada yra ir išeitis, tai internetinis apsipirkinėjimas. Internetinių parduotuvių pasiūla tikrai plati, tad ir čia galite rasti įdomesnių rūbų ir nereikės tiek daug ieškoti.


Šį kartą su manimi susisiekė Manzara.lt atstovė ir pasiūlė bendradarbiauti, pripažinsiu, kad iš pradžių sudvejojau, bet vėliau nusprendžiau pabandyti. Ateityje, jeigu bus įdomu, pasidalinsiu realiomis nuotraukomis ir nuoširdžia nuomone, greičiausiai mano instagram stories.
Tad noriu su jumis kartu apžvelgti, kokie ten esantys perliukai atkreipė mano dėmesį. :)
*
Šis suknelės modelis, tikrąją to žodžio prasme, mane pakerėjo. Savo lengvumu, pačiu kirpimu ir spalva.
Bendras vaizdas mane tikrai žavi, įdegusi oda,, lengvas kuodukas ir papuošalai, atrodo, lyg nieko ir ypatingo, bet itin vaizdas traukiantis akį.
Bendras vaizdas mane tikrai žavi, įdegusi oda,, lengvas kuodukas ir papuošalai, atrodo, lyg nieko ir ypatingo, bet itin vaizdas traukiantis akį.

Kadangi artėja šventės (krikštynos, vestuvės ir pan.), žinoma, kad pirmiausia mano dėmesį atkreipė suknelės, turbūt ir moteriškas instinktas prie to prisidėjo. O jų čia apstu ir įvairiausių - tiek tinkančių kasdienai, plevėsuojančių ir lengvų paplūdimiui, oficialių ir puošnių šventėms.




Šios suknelės spalva, modelis ir nėrinukai mane tikrai papirko. Juk kai už lango mūsų karštoji vasara, taip ir norisi lengvų ir plevėsuojančių audinių. Šis suknelės modelis pabrėš jūsų liemenį, o visus moteriškus trūkumus gražiai paslėps. 



Šis kombinezonas man yra romantiškumo viršūnė. Jau tokio romantiško stiliaus su rožėmis ir pastelinėmis spalvomis. Ir dar žinant, kad tai ne suknelė, o kombinezonas, kuris leisis jaustis laisvai ir komfortiškai. Derinčiau laisvai surištą ir truputį paveltą kuoduką, lengvą makiažą, įdegusią odą ir lengvas basutes, išlaikant tą patogumą. 



Tikiuosi, kad ne aš viena tokia, kurią papirko šių suknelių grožis, o jų ten tikra begalė, tad aprašyti visas mėgstamiausias neužtektų tiek laiko ir turbūt seniausiai nusibostų skaityti.
Tad jeigu pačios turėsite noro pašniukštinėti ir paieškoti grožybių, galite užsukti į jų internetinius namus manzara.lt. Čia rasite ne tik, jau apkalbėtas sukneles, bet ir pilną asortimentą įvairiausių dydžių drabužių, avalynės bei aksesuarų.


Dėkoju, kad skaitote ir domitės,
Gražios dienos!

Eglė.♡

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.