Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Review: L'oreal false lash Superstar X-fiber mascara!

Šis tušas apžvalgos laukia jau nuo pavasario.. Taip taip, tada buvau atitolusi nuo viso rašymo, nuo blog'o, ko dabar labai pasiilgau :) Būtent šį pavasarį ir buvo išleistas šis L'orelio vaikas į rinką.
Kai kurios vis dar dūsauja, kad vis dėlto pasiilgsta raudonojo L'oreal tušo iš dviejų galų, bet galbūt tai būtų puiki alternatyva pastarajam?

Alternatyva gali būti nebent ''False lash superstar'', kadangi būtent šis (x-fiber) yra su dviem šepetukais ( nr.1 ir nr.2) ir juoda ''mase'' viduje.
Jeigu norėtumėte natūralaus efekto, nieko  ''wow'' užtenka panaudoti tik nr.1, kurio šepetėlis atrodo taip:

Jeigu vis dėlto norite dirbtinių blakstienų efekto, reikėtų naudoti nr.1 ir tada nr. 2.
Potėpiai su nr. 2 šepetėliu suteiks išraiškingesnį vaizdą, kadangi pačio tušo masė yra su mikro šereliais. 
Taip pat jeigu vis dėlto per maža efekto, galima naudoti šiuos du žingsiu ir kartoti juos iki 4 kartų (nors to nerekomenčiau, nebent 2 kartus).


Antrasis žingsnis ir jo šepetėlis suteiks pilnesnio efekto ir užries jūsų blakstienytes.
Iš tikrųjų vertinčiau šį tušą 8/10, kadangi tikrai vertas dėmesio.
Kaip trukumus įvardinčiau kainą, kadangi produktas tikrai yra geras, bet kaina (ypač be jokių nuolaidų), manau, kad yra šiek tiek neadekvati. 
Taip pat tikrai nemėginu jo įsiūlyti, tiesiog dalinuosi savo asmenine nuomone, bet žinoma ir nereiškia jeigu man tiko, tai 100% tiks ir jums.
Patinka tai, jog gali  kasdienai naudoti tik vieną žingsnį, o norint išraiškingesnio žvilgsnio - antrą žingsnį, tai yra patogu, kadangi viename produkte tu gauni du.
Pats tušas nėra klampus, bent jau man nenubyra, netepa.
Visų tušų skirtumuose pagrinde matau šepetėlį - kam koks labiau patinka, individualiai ir pagal blakstienų būklę. Taip, būna, kad ir pati masė skiriasi, bet dažniausiai ji būna labai panaši :)
O ar jūs bandėtė, kaip jis jums?



Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.