Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

2013-06-27

Sveeikuciai! Ah kaip senai jau cia buvau... ta vasara.. :)
Manau ir jus jau nebe tiek daug laiko praleidziate prie kompiuterio, juk kai geras oras noris iskisti nosyte kur saulyte ar prie kokio ezeriuko, ar net juros. :))
Siandien uzsukau tik jums pranesti, kaip zinote esamas mano blogo sekimo budas bus nutrauktas jau pirmadieni, tad jei norite palaikyti su manimi rysi, siulau mano blog'a sekti per cia :))
SEKTI PER BLOGLOVIN :)
Spauskite ant virsuje esancio uzraso "Sekti per bloglovin" arba galite tai padaryti zvilgteleje i virsuje desineje puseje FOLLOW THIS BLOG WITH BLOGLOVIN'.
Tai gi, nauju irasu tikrai bus, ir jau ilgai laukti nereikes tikrai, o as jusu lauksiu bloglovin.
Jus sekdami mano blog'a tik paskatinate mane rasyti kuo daugiau, kadangi zinau, kad yra zmoniu skaitanciu mano irasus. Tad jei norite daugiau irasu laukiu bloglovin.
Linkiu gero ateinancio savaitgalio ir nesedekit namuose iskiskite nosytes laukan, kur saulyte :))
Buckis, Egle.
***
Hi, dears! Ah how old I was already here ... the summer .. :)
I think, and you are no longer so much time you spend on the computer, because the good weather makes you want to bulge where saulyte or near any lakes or even the sea. :))
Today I will visit just to let you know, as you know my blog tracking the current way will be canceled on Monday, so if you want to stay with me to talk, you find Blog to follow through here :))
Click on the red lettering at the top of the "Follow via bloglovin ', or you can do it If you look at the upper right side FOLLOW THIS BLOG WITH bloglovin'.
So, a new record is sure to be, and have been a long wait not really, but I had expected bloglovin.
You by following my Blog only encourage me to write more, because I know that there are people achievers my records. So if you want more records waiting in bloglovin.
I wish well for the coming weekend, and do not sit at home stick out your nose out where the sun :))
Kiss, Egle.

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.