Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ Review: Schaebens veido kaukė nuo spuogų.

Kaip žinote, mano kaukių favoritėmis yra Schaebens molio kaukė ir drėkinamoji, tad tęsiu šių kaukių testavimą ir tikiu, kad favoritų atsiras dar daugiau.. :)
Šį kartą nusprendžiau išmėginti veido kaukę nuo spuogų, kuri iki naudojimo man nekėlė daug vilčių. Juk ką gali padaryti kaukė nuo spuogų, juk ji nesutvarkys mitybos, hormonų ar po vieno naudojimo neišvalys veido. Bet žinokite, rezultatas mane pačią nustebino. O kas gali būti geriau? Nei rezultatas?
 

Paskaitykime aprašymą:
Antibakterinė veido kaukė, sukurta probleminei odai, žada:
Sumažinti riebalų perteklių (manau, kad šį efektą galima pamatyti tik naudojant reguliariai), giliai išvalys odą, apsaugos nuo spuogų ir inkštirų, akivaizdžiai pagerins odos išvaizdą.
Sudėtyje esantis arbatmedžių aliejus malšina uždegimus. Arganų aliejuje gausu vitamino E, padedančio gydyti nuo spuogų likusius randelius. Pantenolis skatina odos atsinaujinimą, ją lygina.
Naudojimas: nuvalę odą, tolygiu sluoksniu užtepkite ant veido (ir iškirptės srities) odos. Netepkite apie akis ir lūpas. Po 10 min. švelniai nuvalykite servetėle. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.

 Mano atsiliepimai:
Kaukės konsistencija pakankamai tiršta ir kvepianti arbatmedžiu, nors manęs kvapas visiškai neerzino. Kaukė jaučiasi maloniai ant veido, sakyčiau šiek tiek šaldo.
Po kaukės nuplovimo, veido oda jaučiasi švari ir gaivi. Veido poros sutrauktos, o balti spuogeliai iškelti į odos paviršių - būtent tai mane nustebino. Nieko nesitikėdama, gavau teigiamą rezultatą - oda iš tikrųjų išvalyta nuo spuogelių. Žinoma, oda nėra pilnai išvalyta, bet rezultatas matomas.
Kalbant apie sudėtį, ji pakankamai gera, kadangi radau tik du nesaugius ingredientus (linalool, phenoxyethanol) ir tris vidutiniškai saugius ingredientus.
Pakuotėje skirta dviems kartams, bet ją panaudosite tikrai daugiau kartų, nes iš viso gaunate 10ml. 
 Veido kaukės Schaebens gaminamos Vokietijoje.
Yra be parabenų ir GMO.


Sudėtis:
Aqua - vanduo, kuris naudojamas kaip tirpiklis.
Caprylic/Capric Triglyceride - minkštiklis, emulsiklis, kondicionuoja odą. Saugus naudojimui.
Cetearyl Alcohol -  ilgos grandinės organinis riebusis alkoholis, augalinės ar gyvūninės kilmės. Cetilo alkoholis maitina ir minkština odą bei plaukus, bet gali erzinti jautrią odą bei kimšti poras.
Glycerin - Glicerinas - labai pigus, lengvai pagaminamas ir labai veiksmingas. Jis savo sudėtimi priskiriamas prie alkoholių, tačiau labai gerai drėkinantis odą. 
 Oleyl Erucate - kosmetikos sudėtyje naudojamas kaip minkštiklis. Yra saugus naudojimui, bet gali kimšti veido poras.
Dicaprylyl Ether - tirpiklis, minštiklis, kondicionuoja odą. Saugus naudojimui.
Cetyl Alcohol - neradau informacijos.
Cetearyl Glucoside - naudojamas kaip emulsiklis, tirštiklis.
Argania Spinosa Kernel oil -
argano kauliukų aliejus, švelnus, raminantis ir nekemšantis porų.
Butyrospermum Parkii Butter - Taukmedžių sviestas - Taukmedžių sviestas - suformuoja barjerą, kuris neleidžia odai netekti drėgmės, saugo odą nuo uždegimų, skatina jos atsinaujinimą. Pasižymi aksiodacinėmis savybėmis. Retais atvejais gali sukelti alergiją.
Allantoin - Alantoinas - tai saugus, nedirginantis, nealergizuojantis ingredientas, kuris ramina, gydo ir saugo odą. Alantoinui taip pat priskiriamos antialerginės, odos regeneraciją skatinančios savybės.
Beta-Sitosterol - emulsijos stabilizavimo medžiaga, kondicionuoja odą.
Malaleuca Alternifolia Leaf oil - Pražangialapių mirtenių lapų aliejus - pasižymi antibakteriniu, priešuždegiminiu, antiseptiniu poveikiu. Gydo spuogelius, uždegimus, grybelius, pleiskanas.
Panthenol - tonizuoja odą, apsaugo nuo uždegimų, drėkina, suteikia odai minkštumo ir stangrumo. Ramina sudirginimą, regeneruoja pažeistą epidermį ir apsaugo odą nuo pleiskanojimo.
Serenoa Serrulata Fruit Extract - Serenojinių palmių vaisių ekstraktas - pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, kondicinuoja odą.
Sesamum Indicum Seed Extract - neradau informacijos.
Tocopherol - Tokoferolis - Vitaminas E - antioksidantas, drėkina ir kondicionuoja odą. Kartais gali pasitaikyti pavojingų priemaišų.
Ethylhexylglycerin - neradau informacijos apie poveikį odai.
Glyceryl Caprylate - emulsiklis, minkštiklis, kuris kondicionuoja odą. Saugus naudojimui.
Hydrogenated palm Glycerides Citrate - minkštiklis, kuris kondicionuoja odą. Saugus naudojimui.
Limonene -  kvapiklis, tirpiklis, kuris gali alergizuoti ir dirginti odą.
Linalool - kvepalų ingredientas, dezodorantas, kuris dažnai dirgina ir alergizuoja odą.
 Phenoxyethanol - konservantas dirgina odą, gali sukelti kontaktinį dermatitą, yra toksiškas nurijus arba įkvėpus.
Potassium Cetyl Phosphate - emulsiklis. Neradau informacijos.
Xanthan Gum - Ksantano derva - pagerina kosmetikos tekstūrą, ant odos sudaro tarsi apsauginę plėvelę ir taip odai padeda išsaugoti savo atsparumą bei vandens lipidų balansą odoje.

Sudėtį išnagrinėjau google.lt ir savo žinių dėka.
Dėkoju, kad skaitote ir domitės,
gražaus sekmadienio vakaro!
Eglė.♡

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.