Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡Review: veido serumas ''BiOVENE Youth Elixir'' su hialuronu.


Sveikučiai!
Visai neseniai mūsų rinkoje atsirado naujiena - trijų rūšių veido serumai būtent iš Biovene produkcijos. Galima rinktis serumą su hialuronu, sraigių sekretu arba vitaminu C. Aš vedama smalsumo nusprendžiau išbandyti veido serumą su hialuronu.
Pats pirmas įspūdis - patogi pakuotė (su pipete), gana tirštas serumas, neturintis ryškaus kvapo, malonus odai ir pakankamai greitai susigeriantis. Žodžiu, pirmieji įspūdžiai - tikrai geri.

Ką gi šio serumo aprašymas žada? (juk jie dažniausiai būna tokie perdėti..)
Intensyviai odą drėkinantis serumas su hialuronu padeda palaikyti natūralią odos drėgmę, suteikia jaunatviško švytėjimo. Sudėtyje esantys alavijai, pantenolis ir alantoinas stipriai drėkina odą, ją ramina, minkština ir kondicionuoja. Askorbo rūgštis turi antioksidacinių ypatybių, skatina kolageno gamybą, kovoja su dėmelėmis ir lėtina senėjimo procesus. Intensyviai drėkinama oda atgauna ir išsaugo natūralų sveiką spindesį. Tinka visų tipų odai. Ypač rekomenduojama išsausėjusiai, sausai, brandžiai, suglebusiai ir papilkėjusiai bei streso varginamai odai. Sudėtyje nėra dažiklių, parabenų, parafininių alyvų ir silikono. 


Rekomenduojama naudoti 2 kartus per dieną - vakare ir ryte. Nuplaukite odą. Švelniai pirštų galiukais įmasažuokite serumą į veido ir kaklo odą. Palaukite 5 min., kol išdžius. Naudokite kasdienį drėkinamąjį kremą, rekomenduojama su apsauga nuo saulės spindulių. Galima naudoti prieš makiažą.

Panagrinėkime sudėtį:

Aqua
- vanduo, kuris naudojamas kaip tirpiklis.
Butylene Glycol - Butileno glikolis - tirpiklis ir dėkiklis. Gerina priemonės padengimą, veikia kaip tirpiklis, saugo priemones nuo išdžiuvimo ir drėkina odą. Retais atvejais gali dirginti odą, kimšti poras, odą išberti mažais spuogeliais. Nėra toksiškas. 
Hyaluronic Acid - Hialuronas - identiškas odai ingredientas, nes natūraliai randamas žmogaus odoje, todėl jie laikomi pačiais veiksmingiausiais. Hialuronas padeda palaikyti švarias odos poras, padeda pasisavinti naudingas medžiagas, užpildo tarpus tarp odos ląstelių, suteikdamas odai drėgmę ir stangrumą. Taip pat stabdo senėjimo procesus.
Glycerin - Glicerinas - labai pigus, lengvai pagaminamas ir labai veiksmingas. Jis savo sudėtimi priskiriamas prie alkoholių, tačiau labai gerai drėkinantis odą. 
Betaine - Betainas - kosmetikoje naudojamas kaip drėkiklis, kadangi jis gali išleisti prieš tai išsaugotą drėgmę, taip pat kondicionuoja odą. Taip pat tai yra klampumo reguliavimo medžiaga, antistatikas. 
Beta-Glucan - Beta-gliukanas - tai yra antioksidantas, kuri ramina ir kondicionuoja odą. Taip pat tai yra tūrinio tankio mažinimo medžiaga.
Ascorbic Acid - askorbo rūštis -  pasižymi antioksidaciniu poveikiu, šviesina pigmentines dėmes, stangrina, skaistina, skatina kolageno gamybą ir taip mažina raukšlelių tinklą. Pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, gali sukelti odos sudirgimą, todėl turi būti naudojamas su raminančiais ingredientais.
Panthenol - Pantenolis, provitaminas B5tonizuoja odą, apsaugo nuo uždegimų, drėkina, suteikia odai minkštumo ir stangrumo. Ramina sudirginimą, regeneruoja pažeistą epidermį ir apsaugo odą nuo pleiskanojimo.
Aloe Barbadensis Leaf Juice - Tikrojo alavijo lapų sultys - tai yra sultys, kurios spaudžiamos iš alavijų lapų, kurios drėkina, ramina, suteikia gaivinamąjį poveikį.
Phenoxyethanol konservantas dirgina odą, gali sukelti kontaktinį dermatitą, yra toksiškas nurijus arba įkvėpus. 
Hydroxyethylcelluloserišiklis, tirštiklis, emulsijos stabilizatorius, sudaro plėvelę.
Allantoin - Alantoinas - tai saugus, nedirginantis, nealergizuojantis ingredientas, kuris ramina, gydo ir saugo odą. Alantoinui taip pat priskiriamos antialerginės, odos regeneraciją skatinančios savybės.
 Collagen -  Kolagenas - vienas svarbiausių odos struktūros elementų, kuris sudaro apie 75 procentus odos masės.  Laikui bėgant, kolageno sintezė silpsta. Manoma, kad nuo 25 metų organizmas per metus netenka 1,5% natūraliai turimo kolageno kiekio, tad mūsų kūnas, būdamas 35 metų amžiaus, yra netekęs 15%, o 45 metų - jau visų 30% savo turėto kolageno kiekio.
L
ėtina senėjimo procesus (lygina smulkias raukšleles), stangrina odą, palaiko drėgmę  odoje.

Sudėtis mane itin nustebino, kad yra tik vienintelė (Phenoxyethanol) nesaugi medžiaga sudėtyje.
O Hialurono yra itin nemažas kiekis (kadangi tai yra sudėties pradžioje), o tai labai gerai!
Askorbo rūgštis, Provitaminas B5, Alavijo lapų sultys, Kolagenas ir kiti itin naudingi odai ingredientai. Iš savo pusės dedu didžiulį pliusą už itin gerai parinktą sudėtį, neturinčią begalės (o tik vieną) nuodingesnį ingredientą. 

Pats produktas (kurį naudoju jau daugiau nei 2 sav.) leido pamilti jį. Visų pirmą vertinu tai, kad žinau ką naudoju - tai nėra toksiškų ar nuodingų medžiagų mišinys mano odai, o tik naudingi ir parinkti ingredientai. Įmasažavus serumą į veido odą jaučiamas drėkinimas, spindėjimas, malonus pojūtis ir odos minkštumas, švelnumas. Na, o dar ilgesnį naudojimą, tikiu, kad sudėtyje esantys ingredientai padarys dar ryškenį poveikį odai (bent minimaliai padės mažinti smulkias veido raukšleles, pašviesins pigmentines dėmes ir neleis odai senti). Pakuotė nurodo, kad produkto užtenka iki 6 mėnesių, tuo nesu įsitikinusi, bet kadangi naudojant užtenka mažo kiekio - užteks gana ilgai
Jį galite rasti ''Drogas'' parduotuvėje. Na, o produkto kaina - berods apie 16 eurų, žinoma, su akcija tikrai galima pora euru tikrai pigiau nusipirkti. Mano nuomone, pagal sudėtį, kiekį (30ml), poveikį - tai yra tikrai protingas santykis. 
Tai yra mano nuoširdi nuomonė, kurios niekas neįtakojo.

Ar rekomenduoju? Drąsiai! 10 balų. 
Eglė.♡ 

Komentarai

  1. Labai ačiū už išsamų įrašą! Aš pati dar tik neseniai padėjau domėtis sudėtimis ir man dar kol kas atrodo tamsus miškas.. Tikrai reikia nemažai išmanyti, kad suprasti, kas parašyta ant pakuočių. Apie hialuroną intensyviai girdžiu jau keli metai ir pačiai teko išbandyti keletą priemonių (tik nežinau, ar apskritai jų sudėtis buvo gera). Nepamenu, ar poveikis buvo labai stebuklingas, bet nepamenu ir nieko blogo :) Dabar naudoju prausiklį su hialuronu, tai padeda daug greičiau užgyti spuogeliams ir oda atrodo šiek tiek šviesesnė/lygesnė. Bet aš taip pat dar šalia vartoju šį seleną: https://www.gintarine.lt/selenas-100mcg-tabletes-n100-jamieson/catalogstoredetail.aspx?ID=343276 Na, kad poveikis būtų ir iš vidaus, ir iš išorės. Prirekomendavo man draugės, kad selenas - jaunystės eliksyras, tai susigndžiau :)) Bus matyt :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.