Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ Review: Paese Lush Satin skystas makiažo pagrindas.


Apie visą Paese produkciją sužinojau tik rudenį, kada mano namus pasiekė StiliusBox dėžutė pilna šios produkcijos kosmetikos. Laukiamiausia ir buvo ši pudrytė, kurią nekantravau išbandyti jau tą pačią dieną. Tad, šiandien, praėjus nemažai laiko ir jau susidarius tvirtai nuomonei - ja dalinuosi ir su jumis. 


Aprašymas:
Tai lyginamoji kreminė pudra, praturtinta vitaminų kompleksu, kuris idealiai tinka papilkėjusiai, pavargusiai ir netgi  brandžiai odai. Ji suteikia odai išskirtinio drėkinimo, skaistumo bei elastingumo. Ši pudra yra praturtinta vitaminais A, C, E, B, mineraliniais mikroelementais, kurie puoselėja odą bei padaro ją lygesnę, taip pat yra prisotinta bioelementais, kurie aktyviai reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą, skatina kolageno ir hialurono rūgšties sintezę odoje.
Turi UV apsaugą.
Kiekis 30 ml.
Kaina (Stiliauskodas.lt puslapyje): 17 eur.



Pradėkime nuo to, kad ant pakuotės rasite nurodytą informaciją, kad ši pudra tinka normaliai, sausai, pavargusiai odai. Nors manoji, kaip jau žinote iš įrašų, yra mišri (vietomis sausesnė, T zona riebesnė). Tiesą pasakius, šiuo metu itin atsakingai ją prižiūrėdama ryte ir vakare, sakyčiau, kad išsausėjusių vietų lyg ir nebeliko, nes drėkinamosios priežiūros priemonės pakankamai gerai atliko savo darbą.
Taigi, net ir mano mišriai odai ši pudra tiko, o ją užfiksuoti (kad dienos bėgyje nepradėdų blizgėti) naudoju taip pat iš Paese - birią ryžių pudrą. Man ši pudra atlaiko visą dieną, nei nusivalo kur, nei nubėga. Taip pat patinka, kad suteikia ne matinį efektą, o oda atrodo neapsunkinta, sveika, gyvybinga ir natūraliai švytinti.
Maskavimas šios skystos pudros - vidutinis, kadangi ir norėjau lengvesnio maskavimo, kad ją galėčiau naudoti kasdienai. Kadangi pilno maskavimo pudrų turiu ne vieną (Mac, L'oreal ir pan.), o kažko lengvesnio neturėjau. Kol neapsigyveno ši pudrytė.
Dar vienas pliusas - patogi ir sandari pakuotė. Dozatorius - higienai ir patogumui. Taip pat paminėsiu ir stiklinį buteliuką, kuris neatrodo pigiai.



Vienas minusas, mano nuomone, būtų ne itin platus spalvų pasirinkimas, kas kartais gali padaryti labai didelį žingsnį renkantis pudrą. Viso tik 4 spalvos.  Žinoma, galima suktis iš padėties ir ją pamaišyti su šviesesne/tamsesne pudra, bet kiekvieną dieną turbūt pabostų žaisti. Ypač kai skubame.

Kvapas - neužuosite nei jokios užuomazgos apie chemiją, kadangi kvepia itin maloniai (saldžiai gaiviai).
Pudra lengvai pasiskirsto ant odos (nepamirškite prieš tai odos sudrėkinti kremuku ar serumu!), nepalieka kaukės efekto (atrodo natūraliai), galima tepti ir antrą sluoksnį, kur reikia šiek tiek daugiau maskavimo.

Šiek tiek apie sudėtį..
Sudėtyje rasime kvapiklių, kurie gali alergizuoti, dirginti odą.
Konservantų, kurie kenkia endokrininei sistemai.
Vitaminų A, E, C, B3.
Įvairių ekstraktų, mineralų. 

Per mano jau porą, trejetą mėnesių testuojant šią pudrą, pateikiau savo konkrečią ir nuoširdžia nuomonę. Tad vienintelis būdas sužinoti ar jums tiks (kaip tiko man), tiesiog išbandyti.
Atsižvelgiant į pagrindinius kriterijus - maskavima, odos tipą, spalvas ir pan. padarysite savo sprendimą.


Dėkoju, kad skaitote ir domitės,
gražaus sekmadienio vakaro!
Eglė.♡

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.