Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ Dovanų idėja: Kvepalai Eclat ♡



Šiandien turiu jums labai įdomu įrašą, apie tai ką privalo turėti kiekviena moteris. Juk moteris ne tik turi atrodyti tvarkingai, būti pasitempusiai, bet ir kvepėti ypatingai. Žinau, kad ne visos turime galimybė nusipirkti kvepalus už 60-100 eur, tad turiu jums puikią alternatyvą. Nuoširdžiai sakau, įsimylėjau iš pirmo papurškimo. Taigi apie ką aš kalbu? Apie ''Eclat'' aukščiausios kokybės (tikrai!) kvepalų atitikmenis, kurie pagaminti Vokietijoje. 
Aptarkime kokybę:
EDT - 6-9 % aromatinių aliejų procentinė dalis.
EDP - 10-14% aromatinių aliejų procentinė dalis. 
Na, o ECLAT kvepaluose rasite net  15 % aromatinių aliejų procentinę dalį, tai reiškia jie nusipelno ''Extrait de Parfum'' žymėjimo, todėl kvepalai yra aukščiausiosios kvepalų klasės.
Jų puslapyje (eclat.lt) rasite net daugiau nei 400 skirtingų kvepalų. Ypatingai daug žinomų ir populiarių kvepalų, tad rasite ir savo mylimus. Viskas suskirstyta pagal kvapus, tad bus nesunku rasti jūsų mėgiamus, kvepalų begalybėje.


Esu žodžio žmogus ir tikrai negirčiau niekinio produkto. Tad, nuoširdžiai galiu pasakyti, kad gaunate tikrai aukštos kokybės produktą už protingą kainą. Kvapas atitinka originalius kvepalus ir nereikia purkšti 10 kartų, kad pajusti kvapą. Tikrai koncentruoti, nes net ir po dienos paėmus tą patį drabužį, vis dar užuosite vakarykščius kvepalus.
Ir žinoma, svarbu pakuotė, kuri yra stiklinė ir tikrai atrodo nepigi. Taip pat kvepalų kiekis - gaunate net 55ml! Viskas išbaigta iki detalių, nors ir pats svarbiausias produktas viduje :)

Mano pasirinkimas buvo Dior ''Poison Girl'', kurių natos yra:
Viršutinės natos: Sicilijos kartusis apelsinas, citrina.
Vidurinės natos: Gegužio rožė, Damasko rožė, apelsino žiedai, heliotropas.

Pagrindinės natos: Venesuelos tonka pupelė, vanilė, sandalmedis, Tolu, Merano.

Tai apibūdinamas kaip modernus, provokuojantis ir seksualus kvapas.

Atitikmuo visiškai atitiko mano lūkesčius ir netgi juos viršijo, tad džiaugiuosi atradusi aukščiausios kokybės kvepalus už protingą kainą. 

Jeigu nežinote kokie kvepalai jus domintų, turite puikią galimybę įsigyti miniukų rinkinį, kuriame rasite populiariausius ''Eclat'' kvepalus. Net 15 skirtingų kvapų. Ir miniukai purškiami, tad puikiai tiks ir įsimesti į rankinę - mažas kiekis, patogus nešiojimuisi. 

Taip pat galite įteikti kaip dovaną, juk ar jūs nenorėtumėte gauti tokios dovanos?
Dar galite paskubėti įsigyti, nes taikomos didelės nuolaidos, o ir kurjeris mano siuntinuką pristatė per vieną dieną! Kas šiomis dienomis yra ypatingai svarbu! Taip pat rasite ir vyriškų kvepalų, tad nepamirškime ir savo vyrų palepinti, kuriems kartais ypatingai sunku išrinkti dovaną, bet kvepalai turbūt nepamaišys?
Tikrai ateityje dar įsigysiu ne vienus kvepalus būtent iš ''Eclat''!
Nekišu ir nebandau įsiūlyti, tiesiog rekomenduoju atrastus kokybiškus produktus nuoširdžiai, garantuoju - jūsų nenuvils.
Džiaugiuosi atradusi ''Eclat''!

Eglė. ♡

Komentarai

  1. Nu va dabar turiu dilemą - vyras man dovanojo pasirinkimą - arba nakvynę iš čia https://www.laisvalaikiodovanos.lt/dovanos-pagal-kategorija/nakvynes, arba kvepalus. Nu jis gerai mane pažįsta, nes čia 2 mano silpnybės: kvepalai ir patooogus lepinantis poilsis :))) Aš tokia truputį princesė :D Bet va nežinau, ką rinktis, nes šiuos kvepalus esu nusižiūrėjusi jau kurį laiką.. Bet ir siaubingai norisi atsipalaiduoti ir pailsėti (stogą rauna darbų kiekiai paskutinėmis savaitėmis). Please, patark :)) Pagal tavo aprašymą aš dar labiau šių kvepalų užsimaniau :D Bet gal dar palaukt, pailsėt - o vdrūg gal atpigs, pvz. :))))

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.