Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

About last summer weekend 2016-08-29

Šeštadienio rytas buvo gana sunkus, ir tai ne dėl penktadienio kaltės, nes kėlėmės puse 8, kas man yra gana ankstoka. Greitai atsigėrę kavos, susiruošę, pajudėjome iš namų. Susitikome draugus ir išvažiavome į netolimą miestelį - Ukmergę, kurioje laika praleidome plūduriuojant ant vandens. Nors buvome tik 4 baidarės, bet įspūdžių ir jegų įveikti 18km užteko. Oras buvo puikus - saulėtas, su nedideliu vėjeliu. Diena prabėgo labai greitai, o kitą rytą skaudanti nugara ir rankos, priminė vakarykštį sportą. Iš tikrųjų pati, kartais prisibijau gylio, bet plaukiant ir irkluojant, jaučiau didelį malonumą, o dar kai gera kompanija šalia. Ir vitamino C prisigamini, treniruotę gerą pasidarai ir laiką leidi gamtoje, grožiesi.
Sekmadienį, beveik su ta pačia kompanija, sumąstėme keliauti kiek tolėliau - į Zarasus, kuriose vyko gana įdomios lenktynės. Kadangi vienas iš draugų yra lenktynininkas, jam ši sfera gana artima, o mūsų smalsumas taip pat neaplenkė. Vyko lenktynės ant vandens su keistais ''aparatais'' primenančius vandens motociklus, bet ne visai. Neskaitant, kad įėjimas kainavo po 10 eur, kurių buvo šiek tiek gaila, bet atvažiavus tiek kelio, būtų apmaudu, grįžti atgal. Kaip pirmą kartą matant, tai kas vyko, buvo įdomu ir laikas neprailgo. Grįžtant link namų, aplankėme garsųjį ''Stelmužės Ąžuolą'', kurį mačiau pirmą kartą. Lipome į Sartų apžvalgos bokštą, nuo kurio atsiveria vaizdas į ežerus. Nors šiais metais buvome prie ežerų ir netoli šio bokšto, bet su valtele ''nedaplaukėme'' apžiūrėti. Išalkę ir šiek tiek pavargę, nusiprausėme, užkandome ir kritome į lovas. Daugiau iš to vakaro nieko ir nebeprisimenu. Tik spalvotus sapnus.


Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.