Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

❤ My Everyday Morning Routine

Sveikos! Šiandien pasidalinsiu savo kasdienine rytine veido priežiūra, kokius produktus naudoju šiuo metu bei atsiliepimais apie jais.



Žinoma, pirmiausias žingsnis yra atgaivinti veiduką paprastu, švariu vandenuku ir tada pereiti prie prausiklio. Šiuo metu naudoju paprasčiausią gelio tekstūros prausiklį, kuris yra tikrai lengvai prienamas. 

1.  BIOTEN Cleansing Gel (with quince extract) 150ml
Jis yra skirtas normaliai ir mišriai veido odai (Mano oda yra mišri). Apie prausiklį nieko ypatingo nedrįsčiau sakyti, tiesiog atlieka savo darbą - švelniai nuvalo odą. Prausiklis yra švelnus, nedirginantis, sakyčiau, kad šiek tiek sausinantis odą. Kaip jau minėjau, mylimiausio prausiklio neturiu, tad stengiuosi kiekvieną kartą išbandyti vis naują - tai pigesnį, tai šiek tiek brangesnį. Jeigu jūs turite prausiklių rekomendacijų, kurie būti skirti mišriai odai ir nesausintų jos - palikite komentaruose.
Taigi naudodamą šį prausiklį, lengvais masažuojamais ir švelniais judesiais nuplaunu visą prakaitą, riebaliukus, kurie susikaupė per naktį. Tada veiduką nusausinu rankšluoštuku, kuris yra būtent skirtas tik veido valymui.


2. CHRISTINA forever young Purifying toner 200ml
Veido toneris, kurį gavau iš sesers, nes ji naudoja šios firmos produktus. Tonerį naudoju vien dėl to, kad veido odos pH būtų normalus. Produktas taip pat labai švelnus, lengvas, nelipnus, neįkyraus kvapo.  
Taigi nusausinus veiduką, paimu vatos diskelį ant kurio papurškiu šio tonerio ir dar kartą švelniai nušlaustau veiduką.


3. RASA Beauty drop face cream (with argan and almond oil) 50ml
Šį kremuką galiu rekomenduoti, nes rytiniam lengvam sudrėkinimui prieš makiažą jis puikiai tinka. Labai malonus kvapas, lengva konsistensija, greitai įsigeria ir lengvai drėkina, o rytams ko daugiau ir reikia.


4. MARGARITA Eye cream 15ml
Atėjo laikas paskutiniam etapui - paakių drėkinimui, kuriam naudoju paakių kremą iš Margaritos. Kremukas taip pat labai lengvas ir lengvai drėkinantis, tad puikiai tiks prieš makiažą. Patogu, kad greitai įsigeria ir nelimpa. 
  O dabar veidukas paruoštas kasdieniniam makiažui :)


Komentarai

  1. Laba diena, o jūsų įvardintas "Rasa" kremukas tinka jautresniai odai ar nelabai? Jeigu ne, gal iš savo ar pažįstamų patirties galite parekomenduoti kremą jautriai odai? Lauksiu atsakymo!
    P.S. Jau seniai skaitau jūsų blogą, tikrai labai įdomiai rašote, ačiū Jums už tai.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.