Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ New discoveries + Reviews

Sveikučiai! 
Kas kartą taip malonu grįžti į savo puslapį ir matyti vis didėjantį peržiūrų ir jūsų pačių, nuolatinių skaitytojų, skaičių. Labai džiaugiuosi, kad domitės, skaitote, komentuojate ir netgi prisijungiate prie šio tinklaraščio, tai lyg paskatinimas nesustoti ir tęsti tai ką pradėjau. :)
 Šiandien nusprendžiau pateikti kelis neseniai atrastus, bet vertus dėmesio produktus.


1.  W7 Nail polish in 130 Cafe Au Lait 15ml
Iš tikrųjų būtent šio gamintojo produkcijos iki šiol nebuvau bandžiusi nei vieno produkto. O šį nagų laką atsitiktinai užmačiusi sesers kosmetinėje, pasisavinau. Tiesiog įsimylėjau spalvą iš pirmo žvilgsnio. O pats nagų lakas maloniai nustebino: patogus šepetėlis, gera konsistensija (užtenka 1 sluoksnio!), gan nemažas buteliukas. Būtent šiuo laku jau nonstop iš eilės lakuojuosi nežinau kelintą ar kelintąjį kartą...


2. Essence Silky touch blush in 40 natural beauty 5g
Naujausias pirkinys ir naujausias atradimas. Vienintelį produktą kurį iki šiol buvau bandžiusi iš Essence siūlomos produkcijos tai buvo antakių šešėliai - verti dėmesio.
Nors kosmetikos parduotuvėse (turbūt kaip ir daugumai merginų) apsisukti greit nepavyksta, nes viską norisi apžiūrėti, apčiupinėti ir t.t. bet būtent šiuos skaistalus nusipirkau gal per 5 minutes. Tiesiog spalva patiko, o kaina kaip žinoma Essence produktų itin maža, tad nebuvo jokios rizikos. Žinoma, negaliu lyginti ir sakyti, kad jie geresni nei L'oreal ar Bourjois, bet skaistalai tikrai verti dėmesio, ypatingai kai tokia kaina. Nenusivyliau.


3. Weleda 4,8g
Būtent šiuo metu mėgstamiausias derinys, šis lūpų balzamas ir TBS lūpų blizgesys. Kiek žinau, tai Weledos produktai yra organiniai, o tai, žinoma, yra pliusas. Pats balzamas tikrai labai geras - puikiai drėkina, taupiai naudojasi, patogi pakuotė. Svarbiausia funkcija - o jis savąją puikiai atlieka.


4. TBS Lip gloss in Watermelon 12ml
Nors nesu didelė gerbėja blizgesių, nes tiesiog nemėgstu to lipnumo jausmo, bei plaukų lipimo prie jo. Blizgesys patiko, kad nėra lipnus, maloniai kvepia ir tepasi. Jokių priekaištų.

Komentarai

  1. Faini dalykėliai. Atkreipsiu kitą kartą dėmesį į essence blush :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turiu ir aš šiuos Essence skaistalus, galiu pritarti, kad neblogi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent, manau, kad už tokią kainą, tikrai verti dėmesio:)

      Panaikinti
  3. Puikus atradimai :)

    www.juodaplunksna.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai graži nagų lako spalva! Įdomu kokio stiprumo pigmentacija po to vieno sluoksnio? Žiauriai mėgstu tokias šviesias spalvas, bet taip retai atrandu gerą formulę.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš taip pat dievinu neutralias spalvytes! O vieno sluoksnio pilnai užtenka, nagų lakas sodrios spalvos ir tikrai gana stiprios pigmentacijos, bet jeigu yra poreikis galima ir du sluoksnius tepti, bet tikrai nebūtina :)

      Panaikinti
  5. merginos, beveik visos cia skelbiamos ir aptarinejamos firmos atlieka ziaurius bandymus su gyvuneliais. Pries ka nors pirkdamos ir sitaip finansuodamos tokius zmones issiaikinkit kam bus skirti jusu pinigai. Visada galit uzeit i www.peta.com ir pasiskaityt kurios firmos atlieka kankinimus ir kurios ne. DOVE, GARNIER, LOREAL, VICTORIA SECRET, AVON, ESTEE LAUDR, BENEFIT, LANCOME, MAC, COVERGIRL, REVLON, MAYBELLINE ir dar daug kitu zinomu firmu kankina gyvunelius ir to neskelbia..Yra firmu kurios pries ziauru elgesi su gyvunais-geriau paremkime tokas.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.