Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

❤ Why I love my life?!

Sveikuciai!
Siandien jauciuosi ypatingai ikvepta, tad nusprendziau parasyti irasa, kas mane dziugina ir kodel esu laiminga. Kiekvienas zmogus gime, kad butu laimingas ir turtingas viskuo. Tik galbut ne kiekvienas mokame tai vertinti arba net nepastebime kiek daug turime. Daznas neturi laiko galvoti apie tai, kiti mato tik tai, kas aplinkui bloga ir ko jis neturi. Bet juk svarbiausia ka turime ir ko siekiame tureti. Nemanote, kad esame kiekvienas verti buti laimingais? Bukime laimingi ir padekime kitiems jaustis laimingais. Sakykime Myliu, tiems kuriuos mylime. Taip, tai tik zodis, bet jis tiek daug reiskia. Myliu - man visada liks ypatingas zodis, kuri sakysiu tik tiems zmonems, kuriems tikrai tai jauciu. Mano nuomone, ypatingas zodis ir lieka ypatingu, kai jis sakomas tikrai tai jauciant. Pasakykime Myliu, juk taip gera zinoti, kad esi mylimas. Juk zinoti, kad zmogus sako myliu, nes tu jam esi ypatingas ir jis tau jaucia labai labai daug, tai bene geriausias jausmas? 
Veikime ka norime veikti. Nori paskaityti knyga? Tai ciupk ja ir skaityk! Nori patinkancia daina klausyti 20 kartu is eiles, tai spausk ta replay. Negalvok ka pagalvos kiti, tiesiog jauskis ir buk laiminga. Dziuginkime save, kad ir mazais dalykeliais. 
*Off topic: Paklausykit. Man si daina, tai - kazkas tokio. Sukelia kazkokius gerus jausmus :) Ir atkreipkit demesi i zodzius! Ikvepianti. http://www.youtube.com/watch?v=_9syE2UP11E Butent dabar ji mano mylimiausia. Galbut ir jums patiks? *
*Off topic2: Vakar labai norejau pabegioti ir pabuti gryname ore, kadangi oras buvo tikrai puikus ir saulyte sviete. Zinot, ka? Apsiaviau savo sportinius batelius ir islekiau. Na ir kas, kad salta, kad kieme dar minusine temperatura? Apsirengiau silciau ir vis tiek ispildziau savo maza nora :) Grizusi jauciausi puikiai!*
Einant gatve nusisypsok nepazistamajam, galbut jam pakelsi nuotaika. Juk aplinkui ir taip daug skubanciu, piktu, neissimiegojusiu ir nuolat nelaimingu zmoniu. Buk isskirtinis! Sypsokis, ir daug daug daug sypsokis! *Off topic: Megstu pajuokauti apie save, kad turbut ir miegu issisiepusi iki ausu, nes nemoku visa diena buti surugusi :) * 
Jautiesi pavarges ir viskas atsibodo? Keisk aplinka, veikla, isvaizda. Kas tik sauna i galva, padaryk tai, kad ir kaip kitiems tai atrodytu beprotiskai. Jeigu nuo to jausiesi geriau, kodel gi ne? (Nepagalvokit, kad kalbu apie blogus dalykus! Tik geri :))
Prisileisk vonia silto vandens, isijunk muzikos ir atsipalaiduok. Manau, po sunkios dienos nuramins ir jausiesi geriau. 
Galvok tik gerus dalykus. Stenkis isvalyti savo galva, nuo blogu minciu. Niekada nesakyk ir negalvok, kad esi nelaimingas, kad neturi pinigu, kad viskas nesiseka, kad neturi tikru draugu, kad persalai ir tuo susirgsiu ir t.t. Nes tada taip ir bus. Ka pateiki savo pasamonei, samone tai priima kaip teigini, ir viska daro, kad tavo 'noras' issipildytu. Galbut tai atrodo neitikima, bet as tikiu, kad taip yra. 
Pirmiausia  mintis prabudus ryte turi buti gera, galvok, ka nuveiksi gero siandien. Spek pasidziaugti geru oru uz lango, siluma, saule, sypsena mylimo zmogaus, patinkancia daina, apsikabinimu. Bet kuo, kas tave dziugina. Negalvok, kaip nesinori keltis, kad laukia sunki diena, kad nieko nespesiu ir pns. Atsibusk ir pagalvok, si diena bus viena geriausiu mano gyvenime, kaip ir visos kitos. Nuteik save gerai!
Pastebiu zmones, kurie skuba, neturi laisvo laiko. Manau, kad yra butina tureti laisvo laiko - sau. Kiekvienas turime isiklausyti i savo mintis. Galbut pazinti save. Susidelioti prioritetus, vertybes ir tikslus. Iseiti pasivaikscioti vienam ir tiesiog galvoti apie nieka, apie tai kas sauna i galva (Zinoma, gerus dalykus!). 
Buna dienu, kad jautiesi pavarges, nera nuotaikos ir nieko nebesinori. Zinot, ka as darau? Kai tik yra galimybe einu miegoti. Arba kaip ir minejau einu i silta vandens vonia. 
Kad ir kaip jausciausi blogai, nebutu nuotaikos ir kas nors erzintu, niekada nepasiduok. Nesivadovauk savo nepasitenkinimu. Neissiliek ant kitu zmoniu, juk jie nera kalti, kad tu jautiesi blogai. Paprasyk mylimo zmogaus apkabinimo, galbut palengves? Gal to ir reikejo? Pasakyk, kad nori pabuti vienas, iseik pasivaikscioti ir viska apgalvok. Galvok, tik tai kas gera, koks grazus gyvenimas ir kiek dar jame neatrastu geru dalyku.
 Jeigu tik turi galimybe ir, zinoma, noro - keliauk. Atrask naujas dar nepazintas vietas. Pamatysi, pasaulis pats nustebins tave. Susipazink su naujais zmonemis. Bendrauk tik su tais, su kuriais jautiesi savimi, nesijauti nepatogiai, turi apie ka kalbeti, nesijauti suvarzytas ir nori, su tuo zmogumi bendrauti. Zmones, kurie linki tau blogo, galbut perdetai pavydi, nori naudos is taves - palik juos. Jie to neverti. Gyvenkime ir bendraukime su tais zmonemis, kuriems esame visada reikalingi, o ne laikinai. Paleiskime tuos zmones, kurie jau atliko savo vaidmeni jusu gyvenime. Praleiskime daug laiko su paciais artimiausiais. Neskaudinkime ju, saugokime ir darykime juos laimingais. 

"Gyvenimas kaip veidrodis: jis šypsosi tau, jeigu tu šypsaisi jam."


Parasykite komentaruose, ka manote apie tokius irasus. Jeigu jausites blogai, nepamirskit, ateikit cia - jus visada laukiami. Galbut perskaicius irasa dar karta, palengves.
Tikrai dar turiu ka pasakyti ir parasyti butent tokia tema, kuri manau turetu buti aktuali visiems.
Geros dieneles, saulytes! Enjoy your life!

Komentarai

  1. Puikus įrašas :) Kviečiu tave sudalyvauti savo giveaway ir laimėti prizą :)
    http://laurajasiuleviciute.blogspot.com/2014/02/birthday-giveaway-coca-cola-cherry-lip.html

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.