Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

ADOREBOX November

Sveikuciai!
Si menesi nekantriai laukiau savo Adorebox dezutes ir, zinoma,  sulaukiau!
Tad siandien kartu perzvelgsime kas gi slepesi mano Adorebox dezuteje :)



Kaip visada ipakavimas nepriekaistingas ir dailus. Kaspinelio spalva ir kvapai sklindantys is dezutes primine apie ateinancias Kaledas ir inese siek tiek kalediskos nuotaikos. Ahh, kaip as myliu kaledas! :)
Dezutes apzvalga:


Megineliai - visada vertinu juos. Labai patogu, kai gali produkta isbandyti, pries isigyjant pilna pakuote.


Laiskelis su dezuteje esanciu produktu aprasymais, bei ivairus lankstinukai.

Visas likes dezutes turinys:


Is tikruju sios dezutes turiniu esu patenkinta visu 100%.


Pilno dydzio produktas: Di Palomo kuno losjonas/duso zele, 225 ml. Verte: 44Lt
Di Palomo buvo mano produktu sarase, kuriuos noreciau isbandyti, tad smagu isbraukti dar viena produkta is sio saraso ir ji isbandyti. Isbandzius produkta ivertinciau teigiamai. Be galo malonus kvapas, nusiprausus oda lieka svelna, taip pat pliusas, kad Di Palomo produktu sudetyje naudojami naturalus ingredientai.


Marrakesh purskalas "X leave - in Original", 30 ml. Ivardijama kaip naturali, nenuplaunama ir sukavima lengvinanti priemone. 
Butent si produkta isbandau jau antra karta. Ji gavau savo pirmojoje Adorebox dezuteje taip pat. 
Produkta vertinciau per viduriuka. Galbut mano plaukai nera labai besiveliantys, todel produkto poveikio nepastebejau. Zinoma, produktas bus sunaudotas ir duotas jam dar vienas sansas.


Marrakesh masazinis aliejus "Earthly Body Skinny Dip", 30 ml.
Produktas ivardijamas kaip 100% naturaliu alieju misiniu (kanapiu, migdolu, vynuogiu, abrikosu ir vitamino E). Sio produkto dar neisbandziau, bet manau kaip ir visi aliejai turetu maitinti ir drekinti oda. O ziema, kada oda issauseja manau tai puikus sprendimas. Beje kvepia - labai skaniai!!


L'Occitane kuno losjonas sausai odai su 15% taukmedziu sviesto, 50 ml. Verte: 15Lt
Is tikruju kai pamaciau, kad dezute yra L'Occitane firmos produktu, labai nudziugau. Jau senokai norejau isbandyti sia prancuzu firma, kadangi teko girdeti labai daug teigiamu atsiliepimu. Produkta isbandzius, nustebino produkto efektas. Oda tapo labai labai svelni, teiginys, kad oda intensyviai drekina ir apsaugo nuo sausinancio vandens poveikio, galiu drasiai patvirtinti. Kvapas taip pat patiko, toks svelnus, svarus ir nestiprus. Ateityje tikrai isigysiu pilno dydzio pakuote sio produkto, taip pat patarsiu savo sesei, nes sausai odai - tai tikras issigelbejimas.


L'Occitane muilas su verbenu lapais, 25g. Verte: 6Lt
Ir paskutinis produktas dezuteje, vel gi L'Occitane firmos muilas.
Dar neisbandziau sio produkto, bet esu isitikinusi, kad produktas bus toks pat geras, kaip pries tai minetasis. Kaip teigia aprasymas, muilo sudetyje yra smulkintu verbenu lapeliu, kurie prausiantis svelniai sveicia oda. Taip pat yra augalines sudeties, neutralus, tad neerzina odos.

Bendrai noreciau pasakyti, kad butent sios dezutes deka pamilau L'Occitane. Taip pat vertinu galimybe isbandyti ir kitus produktus. Manau, kad tokios dezutes labai patogu, kai lauki ir nezinai ka gausi. Maloni staigmena, kuri verta demesio. Atsizvelgiant i kaina, akivaizdziai matyti, kad dezute isigyti tikrai apsimoka. Dezute kainuoja 39Lt, kalbant apie sia dezute, kurioje buvo pilno dydzio produktas 44Lt vertes + dar kiti produktai, akivaizdziai matyti, kiek galima sutaupyti isigyjant dezute. Taip pat negaliu nepamineti, malonaus ir labai draugisko Adorebox kolektyvo. :)
Beje manau, kad ateinancioms sventems labai gera ideja dovanoms yra ADOREBOX dezutes.
Siam kartui tiek is mano puses, grazios savaites, mielieji! :)

Komentarai

  1. Turiu klausimą :) Jau kelis mėnesius niekur nerandu, kaip gi tą dėžutę užsisakyti? Papasakokite. Anksčiau, žinau, adorebox svetainėje būdavo galimybė, o dabar ten tik visos brangesnės ir kažkurio vieno ženklo dėžutės... :(

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.