Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ Fave: ''Skeyndor Uniqcure'' SOS atkuriamasis koncentratas.

Naudodama produktus stengiuosi kuo daugiau rasti jų privalumų, lygiai taip pat ir minusų, na, o apžvelgdama juos pasidalinti nuoširdžia, nepagrąžinta ir aiškia nuomone. Produkto testavimui visada skiriu laiko, bent mėnesį, kad pilnai pažinti patį produktą ir pamatyti rezultatą.
Šį kartą pasidalinsiu produktu, kuris tapo mano visišku TOP produktu. Šį produktą galiu rekomenduoti visu 100 procentų ir drąsiai!

Na, bet pradėkime nuo pradžių. Taigi, šį produktą išsirinkau tikrai ne pati ir ne atsitiktinai. Bendravome su vienos parduotuvės (BoteBote.lt) darbuotoja. Šios parduotuvės asortimentas itin platus ir pilnas priemonių, apie kurias nebuvau girdėjusi. Tad, kad nepasiklysti visoje šioje pasiūloje, man pagelbėjo darbuotoja, kuriai pasipasakojau apie savo veido odos problemas (paraudimas, reagavimas į šiek tiek aštresnius produktus, tokius kaip veido šveitikliai). Na, o ji iš karto rekomendavo priemonę, kuri greitai nuramina dirgstančią odą. Aš, pasitikėdama ja, jau laukiau šios priemonės atkeliaujant.
Jeigu parodyčiau mūsų susirašinėjimą, turbūt pagalvotumėt, kad mes draugės, nes bendravome ne dieną ir ne dvi, ir apsikeitėme ne pora žinučių, o beveik visomis litanijomis susirašinėjome.

Dabar dėkoju ne tik darbuotojai, kurį pasiūlė būtent šį produktą, bet ir pačiai sau, kad realiai aklai pasitikėjau jos rekomendacija.


GAMINTOJO APRAŠYMAS:
Odą gelbstintis koncentratas su raminančiu efektu.
Mažina odos hipersensityvumą bei nuolatinį odos sudirgimą blokuojant sudirgimą keliančius mediatorius.
Ypač jautriai, dirgliai odai turinčiai atopinio dermatito ar kuperozės simptomus. Tinka naudoti po lazerio, pylingo ar kitų aktyvių procedūrų.
Prieš naudojant ampulę suplakti, koncentratą įlašinti į delną ir pirštais paskirstyti ant veido, kaklo bei dekolte. Atlikti energizuojančius masažinius judesius. Koncentratui susigėrus galima užtepti rekomenduojamą kremą.

NAUDOJIMAS:
Iš karto ir gavau nurodymus kaip naudoti produktą. Rekomenduojama tepti produktą ryte (ant švarios veido, kaklo, dekolte odos). Taip pat rekomenduojama vieną ampulytę sunaudoti visą - per kartą. Produkto yra net visi 2ml (tikrai nemažai), tad visą ją sutepti yra šiek tiek reikalų. Bet atradau patogiausią būdą - tepu ampulę zonomis, kol įmasažuoju į vieną zoną - kitoje zonoje jau spėja produktas šiek tiek įsigerti, tad taip ir einu ratu, paskirstydama produktą.



MANO NUOMONĖ:
Bendraudama su darbuotoja, sužinojau, kad greičiausiai mano oda yra kuperozinė, tai reiškia, kad kapiliarai yra paviršiniuose odos sluoksniuose ir jie greit pasirodo gavę kokį nors dirgiklį.
Kaip ir minėjau, nušveitus veido odą šveitikliu, netgi nusiprausus veidą ryte ar valantis makiažą vakare - ji parausta.
Gavusi profesionalią konsultaciją, nekantravau produktą išmėginti. Kaip ir rašiau apie naudojimą, visą ampulytę susitepti užtrunka šiek tiek laiko, per 5 minutes man tai niekaip nepavyktu. Tad man tai - kaip koks ritualas, pasidarau kavos, įsijungiu serialą ir masažuoju savo veido odą (zonomis) įmasažuodama šią priemonę. Sunaudojus visą ampulę - veido oda atrodo ir jaučiasi pasakiškai. Tikrai taip. Ne tik dingęs paraudimas visai dienai ir dar daugiau, veido oda įgavusi natūralaus švytėjimo, nuraminta, ypatingai švelni. Priemonė neturi jokio įkyraus kvapo. Galiu užtikrinti, kad priemonė profesionali ir akivaizdžiai matomi jos rezultatai po vieno naudojimo. Veido oda atrodo ir jaučiasi kaip po kokios nors SPA procedūros ar kosmetologės rankų. O tai realiai tik kokybiška ir profesionali priemonė (tinkamai parinkta) ir mūsų skirtas laikas, švelniais judesiais įmasažuojant.

Žinoma, šių ampulių yra įvairių, skirtingoms problemoms spręsti, tad jeigu jūsų oda nereikalauja raminančios priemonės, galite rinktis iš kitų: drėkinančias, priešraukšlines, nuo pigmentinių dėmių, stangrinamąsias, skaistinančias ir pan. Tad svarbu atsižvelgti ko būtent Jūsų oda reikalauja ir pasirinkti priemonę pagal tai. Ateityje tikrai išbandysiu ir kitas ampules, atsižvelgdama į tuo metu esančią odos būklę. 
''Skeyndor'' produktai, pagrįsti moksliniais tyrimais, pripildyti veikliosiomis medžiagomis. Na, o naujoviška gaminių sudėtis - ''Skeyndor'' produktų pagrindas. Taip pat šis gamintojas atlieka produktų dermatologinius tyrimus bei plataus vartojimo veiksmingumo tyrimus.
Žinoma, visų mūsų oda yra skirtinga, reikalaujanti skirtingų priemonių ir skirtingai į priemones reaguojanti.


Kaina: 28eur Talpa: 7x2ml. Pakuotė: Stiklinė. Pagaminta: Ispanijoje. ĮsigytiBoteBote.lt

Dėkoju, kad skaitote ir domitės!
Eglė♡

Komentarai

  1. nuostabus jausmas, kai randi priemone kuri tinka, patinka ir veikia. 🤗✨ apzvalga issami, aiski, aciu man patiko💕

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.