Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ Review: ''Paese'' Hialurono serumo ir ''WaterSkin'' kremo draugystė

Nors mano oda mišri, visgi, kaip ir daugumai šaltasis metų sezonas išsausina odą ir jai reikia papildomos drėgmės. Lengvo kremuko jau nepakanka, tad į pagalbą pasitelkiau ir serumą. Jau apie mėnesį laiko naudoju šiuos du produktus ir, manau, kad jau galiu pasidalinti nuomone apie juos.

Taigi, pradžiai, trumpas APRAŠYMAS apie abu produktus..

Hialurono seruma– tai ypatinga pagalba Jūsų odai. Jis intensyviai drėkina, suteikia odai apimties, pakelia bei suteikia jai stangrumo. 
Švelniai įtapšnokite serumą į veido odą. Palaukite, kol įsigers.
Maitinamasis veido kremas su hialuronu - lengvos tekstūros maitinantis bei intensyviai drėkinantis veido kremas su hialurono rūgštimi, sukurtas sausai ir jautriai odai. Kremo tekstūra sumažina net ir jautriausiai odai būdingą tempimo pojūtį, suteikia jai glotnumo, oda atrodo gaivesnė.



NAUDOJIMAS:
Žinoma, pirmiausia naudojame serumą, lengvai, nedidelį kiekį įtapšnoju pirštų galiukais į odą, kadangi serumas itin greitai susigeria, ilgai laukti nereikės.
Kremo jau mėgstu šiek tiek daugiau naudoti, lyg užtvirtinti serumą. Šį jau masažuojamaisiais, sukamaisiais judesiais įmasažuoju į odą. Pakankamai greitai susigeria, tad mėgstu šiuos produktus naudoti rytais, prieš makiažą.


MANO NUOMONĖ:

Abu produktai pripildyti hialurono rūgštimi, kurios pagrindinė savybė - drėkinti odą. Serumas itin greitai susigeria, pati pakuotė patogi naudojimui, pakankamai nemažas kiekis, t.y. geras kokybės ir kainos santykis. Yra bekvapis. Taip pat labai galiu pagirti sudėtį, kurią matysite išnagrinėtą apačioje, pagrindas - vanduo ir sekantys ingredientai hialuronas ir hialurono rūgštis. Tikrai labai patikęs produktas, tad jeigu ieškote geros sudėties ir veiksmingo serumo - šis būtų vienas iš pasirinkimų.
Sausai ir jautriai veido odai skirtas kremas, papildytas hiaulurono rūštimi bei simondsijų ir avokado aliejais. Pakuotėje gauname net 50ml, su patogiu dozatoriumi, tad labai patogu. Pats kremas malonios tekstūros, neturintis jokio įkyraus kvapo, greitai susigeriantis. Aš šiuos produktus naudoju rytais, prieš makiažą. Man patogu, kad produktai greitais susigeria ir jau galiu darytis makiažą. Mano oda mišri, bet žiemą vietomis pasausėjusi, tad reikalingas papildomas drėkinimas. Man to drėkinimo pakanka, bet jeigu turite sausą arba itin sausą odą, ši priemonė jau nelabai tiktų arba tiesiog reikėtų kartu derinti ir intensyviau drėkinančias priemones.
Kasdieniniam naudojimui tai manau yra geras pasirinkimas.



SUDĖTIS:
Abu produktai papildyti hiaulurono rūgštimi, kuri, kaip žinome drėkina odą, taip pat turi antioksidacinių savybių, antisenėjimo savybių. Hialurono rūgštis tai žmogaus odoje natūraliai randamas polisacharidas, todėl kosmetikoje jis yra vadinamas identišku odai ingredientų. Būtent tokie ingredientai yra laikomi pačiais veiksmingiausiais, kadangi jie niekuo nesiskiria nuo odoje natūraliai gaminamų medžiagų ir oda gali pasisavinti drėgmės tiek, kiek jai būtent reikia.

SERUMO SUDĖTIS:
AQUA vanduo, kuris naudojamas kaip tirpiklis.
SODIUM HYALURONATE Hialurono rūgštis - odai identiškas drėkiklis, kuris užpildo tarpus tarp odos ląstelių, suteikdamas jai drėgmę, stangrumą, padeda pasisavinti naudingas medžiagas, palaikyti švarias odos poras, stabdo odos senėjimo procesus.
HYALURONIC ACID - Hialuronas padeda palaikyti švarias odos poras, padeda pasisavinti naudingas medžiagas, užpildo tarpus tarp odos ląstelių, suteikdamas odai drėgmę ir stangrumą. Taip pat stabdo senėjimo procesus.
PHENOXYETHANOL - konservantas dirgina odą, gali sukelti kontaktinį dermatitą, yra toksiškas nurijus arba įkvėpus.
ETHYLHEXYLGLYCERIN - minkštiklis, konservantas.


Serumas:
Kaina: ~19eur, Talpa: 30ml, Pakuotė: Stiklinė, Pagaminta: Lenkijoje, ĮsigytiStiliausKodas.lt.

Kremas:
Kaina: ~20eur, Talpa: 50ml, Pakuotė: Plastikinė, Pagaminta: Lietuvoje, Įsigyti: StiliausKodas.lt.


Dėkoju, kad skaitote ir domitės!
Eglė♡

Komentarai

  1. Sveiki,
    Paskolas teikiame nuo 5000 € su 10 000 000 € visiems
    Susidomėję asmenys ir įmonės.
    Paskolą garantuoja mano bankas.
    Taigi tie, kurie domisi, praneškite mums.
    – Prašoma suma?
    - Amortizacijos laikotarpis.
    Dėkoju.
    paštas: marcdupon18@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!

Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia -  SKAITYTI ČIA . Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne . Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras. Nė velnio , jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra.  Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio. Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra. Panagrinėjus sudėtį,

♡ Lengvas padūmavusių akių makiažas, naudojant Sleek paletę.

Sveiki, paskutiniu metu vis norisi savo tinklaraštyje pateikti įvairesnio konteksto įrašų. Nors dauguma įrašų turbūt vis dar išliks apžvalgos , kadangi man itin patinka išbandyti naujus produktus ir dalintis savo nuomone, šioje - mano erdvėje :) Visgi šiandien - kiek kitoks įrašas, turbūt ne iki galo vykęs, bet juk pirmas toks, tad labai neteisit manęs? :) Šiandien pamėginsiu pasidalinti lengvu, dūminiu, vakariniu akių makiažu, naudojant Sleek (All night long 429)  paletę. Šią paletę įsigyjau UK, bet tikrai jos yra pirkti ir Lietuvoje. Kalbant apie pačius šešėlius , tai jie pakankamai pigmentuoti , šiek tiek turi birių dalelių darant makiažą, bet kokybės ir kainos santykis tikrai neblogas :) * 1. Pirmiausia akies voką padengiu maskuokliu ir jį išskirstau. Žinoma, galima naudoti ir spec. akių šešėlių bazę . Aš šiuo atveju naudojau Maybelline Fit Me maskuoklį. 2. Plokščiu, puriu šepetėliu visą akies voką padengiu neutralia spalva ''Mai Tai''.